Utok digitalizeze Romania si lanseaza televizoare

Astazi cei de la UTOK este pregatit sa digitalizeze Romania prin introducerea de televizoare in portofoliul. Astfel Utok inta pe piata de televizoare cu 6 modele si cu diagonale cuprinse intre 55 si 102 centimetri, echipate cu tuner DVB-T2.

Utok digitalizeze Romania si lanseaza televizoareDaca nu stiti Romania este obligata de UE sa treaca de la transmisia analogica la cea terestra, iar astazi 16 iunie este ultima zi a transmisiunilor analogice. Un motiv foarte bun pentru cei de la UTOK sa intre pe acest segment avand in vedere ca multe aparate TV analogice practic devin un simplu obiect de mobilier, iar lumea de la tara va fi nevoita sa-si schimbe televizorul, asta daca vor sa mai prinda posturile care emit terestru.

UTOK digitalizeze Romania cu 6 modele de Televizoare  utok

Revenind la modelele lansate astazi de UTOK aflam ca sunt dotate cu tehnologii LED, rezolutii HD si Full HD, sistem audio 3D Surround, cu un design simplu, rame subtiri, ce permit o mai buna vizionare, spun cei de la UTOK, sa se bucure de continut fara elemente ce distrag atentia.


Prin lansearea gamei de televizoare UTOK, dorim sa oferim fiecarui roman posibilitatea de a se bucura de avantajele televiziunii digitale: fiecare televizor UTOK este echipat cu tuner DVB-T2 si solutii multiple de conectivitate. Posibilitatea de a alege dintre diagonale pornind de la 55 pana la 102 centimetri si rezolutiile de inalta definitie acopera fiecare necesitate in materie de consum multimedia. Datorita raportului excelent pret – dotari, suntem convinsi ca noile televizoare UTOK isi vor gasi locul in bucatariile, dormitoarele si living-urile romanilor”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.


In rest Utok anunta ca fiecare televizor UTOK dispune de optiuni numeroase de conectivitate: HDMI, VGA (D-Sub), EuroSCART, Audio-In, Video Composit, USB si CI+, iar modelele UTOK U22FHD1 si U40FHD2 dispun de rezolutie Full HD, in timp ce modelele UTOK U24HD1, U28HD1, U32HD1, U32HD2 au doar rezolutie HD.

Patru dintre modele sunt deja disponibile pe http://www.utok.ro/tv si la parteneri: UTOK U22FHD1, U24HD1, U28HD1 si U32HD2 , iar modelele UTOK U32HD1 si U40FHD2 urmand sa completeze gama peste cateva zile, acestea putand fi livrate incepand cu 30 iunie si/sau 15 iulie 2015.

Utok digitalizeze Romania si lanseaza televizoare

Cand vine vorba de preturi ele sunt cuprinse intre 699 si 1399 lei:
U22FHD1 699 lei
– U40FHD2 1399 lei
U24HD1799 lei
– U28HD1 899 lei
– U32HD1  999 lei
U32HD2 999 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.