eMAG reduceri la resigilate de pana la 84% – 23 iulie

eMAG reduceri la resigilate de pana la 84% - 23 iulieAstazi 23 iulie, avem parte de la eMAG de noi reduceri la resigilate. Nu sunt prea multe informatii ce-i drept, doar ca “Telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, electrocasnice pentru bucătărie, electrocasnice mari şi multe alte produse resigilate intră în campanie, reducerile mergând până la 70%!“, dar vedem ca pe site apar reduceri de pana la 84% (la Husa de protectie A+ Slim pentru Kindle Wi-Fi, Rosu).

Ultima campanie de acest fel de la eMAG, cu reduceri la resigilate, a fost in Mai 2015, cind eMAG anunta reduceri la resigilate de pana la 70%. Vad ca de aceasta data par sa fie mai generosi cu undele produse 🙂 .
eMAG reduceri la resigilate de pana la 84% – 23 iulieeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Intrebarea este: merita sa cumparam resigilate? eu pot spune din experienta proprie ca DA. Doar ca nu ai fot cel care a “desigilat” produsul nu inseamna ca nu este bun, mai ales ca ai parte de aceleasi privilegii (garantie, drept de retur 30 zile), iar suplimentar apare reducerea de pret. 


Cum le spune și numele, Resigilatele sunt produse sigilate, nu o data, ci de doua ori! Spre deosebire de banalele lor colege sigilate, acestea au fost și testate de tehnicienii eMAG, sau și-au confirmat calitatea în showroom-urile noastre.
Avantajul acestor produse perfect functionale este pretul mai mult decat bun, doar pentru simplu fapc ca…nu ai fost tu primul!

eMAG reduceri la resigilate de pana la 84% – 23 iulieeMAG reduceri la resigilate de pana la 84% - 23 iulie


poti da sfoara in tara...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.