Note 3 N9005 primeste oficial firmware update de Lollipop

Note 3 N9005 primeste oficial firmware update de Lollipop  Astazi am avut parte de o surpriza pe telefon (un Samsung Galaxy Note 3 N9005), cand a aparut o notificare de firmware update de Lollipop (vezi mai jos imagini in galeria foto). Telefonul este cumparat la liber, deci nu este firmware de operator.

Note 3 N9005 primeste oficial firmware update de Lollipop

Astept de ceva timp acest update si in sfarsit a aparut. Acum sunt in cumpana. Sa-l instalez sa nu-l instalez. Ideea este ca lumea nu prea este multumita de noua interfata a lui Android 5 zis si Lollipop.

P:  vezi cat costa Galaxy Note la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Totusi l-am descarcat, fara sa-l instalez 🙂 . Update-ul are 828,83MB si vine cu ceva recomandari/info:
– ca instalarea sa fie un succes, pe langa o baterie incarcata trebuie sa am 3GB spatiu de stocare liber
– dupa instalare spatiu de stocare va fi mai mic cu 950MB!!! deci Lollipop mananca aproape 1GB de memorie!!!!Note 3 N9005 primeste oficial firmware update de Lollipop
– evident unele aplicatii este posibil sa nu mai functioneze daca nu sunt compatibile cu Lollipo, asa ca daca nu exista update pentru Android 5, nasol moment
– daca ai telefonul criptat trebuie sa-l decriptezi inainte de update.
– evident, cea mai importanta recomandare este sa-ti faci un backup la informatii pentru ca nu se stie ce se intampla dupa update.

Voi ce ziceti, merita update-ul? Daca ma decid sa-l fac, evident după un super backup, voi reveni cu impresii si recomandari.

Galerie FOTO:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.