Lansare Oficiala Windows 10 si poti face upgrade gratuit!

Lansare Oficiala Windows 10 si poti face upgrade gratuit!Astazi 29 iulie s-a lansat oficial Windows 10, iar 190 de tari beneficiaza de upgrate gratuit (conform blogs.windows.com). Atentie, doar cei cu Windows 7 sau Windows 8.1 beneficiaza de upgrade gratuit, evident cu licenta eligibila (originala). Deja multi dintre voi, cei care aveti serviciul de actualizare ON (Windows Update ), ati primit deja instiintarea de genul “Reserve your Windows 10 upgrade today”, iar vinovat pentru acest mesaj este KB3035583 (vezi mai jos cum scapi de el).

Lansare Oficiala Windows 10 si poti face upgrade gratuit!

Lansare Oficiala Windows 10 si poti face upgrade gratuit!Daca totusi esti curios si vrei la un moment dat sa faci upgrade gratuit trebuie sa sti ca “oferta” este valabila doar pentru un an, dupa care trebuie sa scoti bani din buzunar.  Daca te grabesti si vrei sa faci upgrade-ul acum, mai trebuie sa sti ca ai nevoie de un 3GB spatiu de stocare pentru download.

Pentru cei care inca nu au primit upgrade-ul prin Windows Update, sau care intampina probleme si/sau care vor un fresh install, cei de la Microsoft au scos un tool cu ajutorul caruia iti poti face un boot USB sau DVD, iar conform instructiunilor este nevoie de minim 4GB spatiu si Windows product key.

P: Vezi produsele cu Windows la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Update:
O alternativa pentru “fortarea” instalarii este folosind CMD-ul:
– sa ai activat Windows Automatic Updates
– pornesti Command Prompt in Administrator mode
– introduci si executi comanda: wuauclt.exe/updatenow


Daca inca nu esti convins de upgrade, Microsoft a pus la dispozitie si un emulator unde sunt prezentate functiile noului Windows 10, pentru diverse tipuri de echipamente (PC, tablete, telefoane).

Intre timp magazinele de profil au pregatit campanii pentru produse (PC-uri, laptop-uri si tablete ), care vor beneficiaza de upgrade gratuit pentru Windows 10.

Asa cum am promis vezi cei 5 pasi pentru dezactivarea mesajului “Reserve your Windows 10 upgrade today”, (update KB3035583)

1: Deschide comanda Run, apasand simultan tasta Windows cu tasta R,
2: tasteaza Appwiz.cpl si selecteaza OK pentru a se deschide fereastra Programs and Features,
3: selecteaza  View installed updates din partea stanga pentru a vizualiza toate update-urile instalate 4: Cauta update-ul KB3035583, selecteazal si alege Uninstall pentru al dezinstala.
5: Dupa un restart mesajul dispare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.