Allview lanseaza E3 Living

Allview lanseaza E3 Living 1Allview lansează E3 Living!?…daca este sa ne luam după titlu este posibil sa va întrebați dacă producătorul român de telefoane și-a lărgit aria de interes, trecând pe la Registrul Comerțului să-și adauge încă un cod CAEN legat de Real Estate 🙂 .

Ei bine, lăsând gluma la o parte, Allview a adăugat astăzi in zona de smartphone un frățior mai mare pentru E2 Living. Lucrul cel mai interesant pe care il remarc la noul E3 Living de la Allview, este LED flash aplicat frontal…exact pentru camera frontala de 2MP, pentru un selfie cat mai reușit, foarte interesant as zice.

P: dispozitive Allview la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

In plus, dacă ne uitam un pic la specificații, noua creație Allview E3 Living se dorește a fi un telefon pentru divertisment. Deci E3 Living vine echipat cu Android 5.1 (Lollipop) si se lauda cu: 2 difuzoare frontale cu “audiție stereo”, modem 4G (150 Mbps, si compatibil FDD si TDD), Dual SIM (1 cartela de tip SIM si una de tip micro-SIM) si Wi-Fi 5GHz.
Allview lanseaza E3 Living

Display-ul este un “IPS, construit prin utilizarea tehnologiei Full Lamination”, de 4,5 inch și rezoluției de 854 x 480 pixeli, împreună cu soluția grafica Mali-T720. Toate acestea par sa conduca catre o experiente foarte buna, mai ales pentru vizionarea filmelor si jocurilor (restul detaliilor tehnice mai jos). In rest daca ma întrebați pe mine cred ca memoria RAM de 1GB este insuficientă.

Prețul lui E3 Living este de 599 lei, iar pentru moment este disponibil doar prin precomanda. Abia in 15 Septembrie E3 Living va putea fi livrat către doritori.

Allview lanseaza E3 Living – Specificatii:

Smartphone Dual Sim
4G Dual Mode, FDD & TDD
4,5″ IPS LCD, 854x480px, Full Lamination
CPU: Quad Core 1GHz
GPU: Mali T720
Android™ 5.1, Lollipop
Camera principala 8MP Autofocus, LED Flash, FullHD rec.
Camera frontal 2MP, LED Flash, Infrumusetare fata
Difuzoare frontale cu auditie stereo
Memorie Flash 8GB
Memorie RAM 1GB
Wi-Fi 5 GHz
Baterie: Li-ion 1850mAh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.