Berlin 2015-Cel mai usor ThinkPad Yoga si cel mai puternic desktop ThinkCentre Tiny

Berlin 2015-Cel mai usor ThinkPad Yoga si cel mai puternic desktop ThinkCentre Tiny pDupa ce acum 2 zile anunta un nou portofoliu de Laptopuri si Desktop, astazi 2 Septembrie, tot la Berlin, cei de la Lenovo au anuntate alte modele cu un design nou pentru ThinkPad Yoga si ThinkCentre.

In plus se lauda cu “Cel mai uşor ThinkPad Yoga şi cel mai puternic desktop ThinkCentre Tiny“. Iata comunicatul de presa:

Berlin 2015-Cel mai usor ThinkPad Yoga si cel mai puternic desktop ThinkCentre Tiny


Noile ThinkPad Yoga şi ThinkCentre Tiny transformă business-ul de calcul
Cel mai uşor ThinkPad Yoga şi cel mai puternic desktop ThinkCentre Tiny

  • ThinkPad Yoga 260 este cel mai uşor şi convertibil notebook din lume, de 12.5 inch, cu cea mai bună mobilitate
  • ThinkPad Yoga 260 şi 460 sunt primele notebook-uri convertibile din lume care incorporează opţiunea wireless WAN LTE-Advanced (LTE-A)
  • ThinkCentre M900 Tiny se dovedeşte a fi cel mai puternic desktop raportat la volumul fizic
  • De asemenea, Lenovo introduce adaptorul OneLink+ Dock şi Pro WiDi, creat pentru a reduce sau eliminia conexiunile complexe prin fir
  • Noile desktop-uri ThinkCentre oferă design şi performanţă practice pentru utilizatori, cu instrumente simple pentru impementare şi management

P: Vezi Laptop-uri Lenovo la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), liderul mondial în notebook-uri convertibile şi desktop-uri tradiţionale1, anunţă astăzi un design nou pentru portofoliile ThinkPad Yoga şi ThinkCentre. O cercetare recentă a mai mult de 6.000 de business-uri sugerează că securitatea, mobilitatea şi fiabilitatea sunt printre cele mai importante trăsături, iar mai mult de un sfert planifică introducerea device-urilor convertibile. Ultima generaţie de convertibile ThinkPad Yoga 260 şi 460, mai subţiri şi mai uşoare, şi desktop-urile ThinkCentre mai rapide ca niciodată au fost create pentru a oferi clienţilor soluţii pentru nevoile lor critice.

ThinkPad Yoga, creat pentru o nouă generaţie de clienţi

Informaţii din cadrul cercetării Lenovo arată că 53% dintre angajaţi lucrează de acasă cel puţin o parte din timp, 61% dintre ei călătoresc în interes de serviciu, iar 46% au vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani. Aceşti clienţi reprezintă forţa de muncă în curs de dezvoltare şi cei care iau deciziile de mâine, care ies în evidenţă şi caută în mod activ cea mai bună tehnologie pentru a menţine un mediu competitiv. Au nevoie de device-uri mobile şi pe care se pot baza, fără compromisuri legate de performanţă.

Berlin 2015-Cel mai usor ThinkPad Yoga si cel mai puternic desktop ThinkCentre Tiny2ThinkPad Yoga 260 şi 460 sunt soluţia perfectă pentru utilizatorii moderni. Flexibilitatea multimode inteligentă oferă utilizatorilor libertatea de a lucra în termenii în care doresc, în cel mai adecvat mod pentru îndeplinirea sarcinilor. Trăsăturile unice în modelele selectate, precum conectivitatea wireless LTE-A, permit viteză de trei ori mai mare decât LTE şi securitate opţională tip smartcard şi fingerprint, care oferă protejarea informaţiilor şi productivitate din mers. Un ThinkPad Pen Pro mai precis şi reîncărcabil îmbogăţeşte experienţa Windows 10 şi, combinat cu aplicaţia Lenovo WRITEit, revoluţionează modul în care utilizatorii interacţionează cu ThinkPad Yoga. Yoga 460 adaugă opţiunea unui ecran WQHD de neegalat şi grafică discretă pentru un ultrabook convertibil şi cu o performanţă crescută, fără compromis.

P: Vezi Desktop-uri Lenovo la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Managerii IT sunt liniştiţi în legătură cu rezistenţa ThinkPad şi instrumentele standard de implementare ale industriei. Mai mult, o vastă arie de configuraţii permit managerilor IT să răspundă cerinţelor clienţilor finali. Disponibile în Midnight Black şi Silver, noile produse prezintă cel mai nou procesor Intel 6th generation Core, 16 GB de memorie şi drivere solide PCI opţionale la Yoga 260, pentru cea mai bună performanţă multimodală. Management-ul de la birou este mai simplu şi mai eficient ca niciodată cu noul OneLink+ Dock cu viteză de transfer de până la 33 Gbps, permiţând 4K şi alte conexiuni printr-un singur cablu.

Lenovo ThinkCentre M900 Tiny doboară recorduri 

Berlin 2015-Cel mai usor ThinkPad Yoga si cel mai puternic desktop ThinkCentre Tiny3Desktop-ul original ultra-small rămâne de neegalat în ceea ce privește combinaţia de mărime, performanţă, fiabilitate şi opţiuni de montare şi dezvoltare. Este introdus noul adaptor Lenovo Pro WiDi, care uşurează conectarea la WiDi şi elimină cablurile.

Printr-un criteriu intern de măsurare2, ThinkCentre M900 Tiny şi-a depăşit competitorii apropiaţi cu până la 48%, şi prima generaţie Tiny cu până la 128%, mulţumită, într-o anumită măsură, suportului de stocare PCIe, care oferă o performanţă cu până la 80% mai bună faţă de driverele standard. Seria ThinkCentre Tiny mizează pe fapul că este desktop-ul cu cea mai mare rezistenţă la praf. Cu un nou scut opţional ThinkCentre care creşte rezistenţa la praf cu până la 37% pe o perioadă de trei ani, seria Tiny este mai fiabilă ca niciodată.

Următoarea generaţie, care include noul all-in-one M900z, M900 Tower şi Small Form Factor şi desktop-urile M900, M700 şi M600 Tiny vor proteja informaţiile clientului final cu ajutorul unei securităţi puternice. Mai mult, Lenovo a extins testele de fiabilitate către portofoliul ThinkCentre. Pe lângă şoc, scăpare din mâini, vibraţii sau alte teste, ThinkCentre Tiny este, de asemenea, subiectul a opt teste Mil-spec chinuitoare, ce includ temperaturi extreme, nisip şi operare la altitudini înalte, pentru a fi siguri că vor livra performanţă rapidă şi bună pentru anii ce vor veni în orice mediu virtual.

Prezentând cel mai nou procesor 6th generation Intel Core, seria ThinkCentre M oferă o gamă largă de procesoare, stocare şi opţiuni grafice, iar upgrade-urile sau mentenanţa se fac mai uşor, fără să fie nevoie de instrumente de acces. Soluţii de flexibilitate, precum Intel vPro, PC Cloud Manager şi Microsoft SCCM sunt destinate reducerii totale a costurilor de ownership şi simplificarea cantităţii de muncă pe servicii de suport.

P: Vezi Tablete Lenovo la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

„De mai bine de 20 de ani, cu peste 100 de milioane de ThinkPad şi nenumărate unităţi de desktop vândute, produsele Think continuă să conducă inovaţia în beneficiul clienţilor. O nouă generaţie de persoane care iau decizii iese la suprafaţă, căutând tehnologie de ultimă oră”, spune Tom Shell, Senior Vice Preşedinte PC Business Group, Lenovo. „Cea mai nouă inovaţie pentru ThinkPad Yoga şi ThinkCentre Tiny demonstrează în continuare abilitatea şi dăruirea Lenovo de a fi la curent cu tehnologia de ultimă oră şi transformă modul în care o forţă de muncă în curs de dezvoltare va menţine un mediu competitiv.“

Disponibilitate
ThinkPad Yoga 260 va fi disponibil începând cu Noiembrie în ţările selectate, în timp ce ThinkPad Yoga 460 va fi disponibil începând cu Octombrie în ţările selectate şi în Ianuarie în America de Nord. Modelele Silver vor fi disponibile începând cu Ianuarie 2016.

Adaptorul OneLink+ Dock şi Pro WiDi va fi disponibil în trimestrul 4 al anului 2015.
ThinkCentre M900z va fi disponibil în ţările selectate din Noiembrie.
ThinkCentre M900 Tower şi Small Form Factor vor fi disponibile în ţările selectate din trimestrul 4 al anului 2015.
Desktop-urile ThinkCentre M900, M700, M600 Tiny vor fi disponibile în ţările selectate fin trimestrul 4 al anului 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.