Digi Play-Gratuit pentru clientii Digi Mobil si Digi Net

Digi Play-Gratuit pentru clientii Digi Mobil si Digi NetAstazi RCS-RDS anunta o noua promotie pentru clientii noi (Digi Mobil si Digi Net Fiberlink 300/500/1000) si cei existenti, prin care ofera acces gratuit la continutul video disponibil pe Digi Play, fara nici un cost suplimentar la abonament pana la data de 31 decembrie 2016.

Pentru a beneficia de promotie trebuie sa-ti activezi serviciul Digi Play in perioada 02 septembrie – 31 decembrie 2015 si ai acces la o baza variata de peste 850 de filme si peste 2500 de episoade de seriale.Vezi lista completa aici.

Digi Play-Gratuit pentru clientii Digi Mobil si Digi Net


Pentru a beneficia de continutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa activeze serviciul in Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont in aplicatia Digi Online, vor putea sa acceseze Digi Play, folosind datele de conectare valabile pentru aceasta platforma.


Serviciul Digi Play s-a lansat anul acesta pe data de 14 Februarie cu mare tamtam, cand a avut parte de o campanie media destul de reusita.

Vezi comunicatul RCS-RDS aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.