Berlin 2015-Lenovo lanseaza VIBE P1 si P1m cu baterii performante

Berlin 2015-Lenovo lanseaza VIBE P1 si P1m cu baterii performanteOficial IFA Berlin incepe pe 4 Septembrie, totusi Lenovo este pusa pe fapte mari, iar de cateva zile lanseaza produse noi pe banda rulanta.

Astazi au inceput cu lansarile de telefoane. VIBE P1 si VIBE P1m sunt doar doua dintre ele. Noile telefoane sunt construite “pentru cei mai exigenți consumatori”, iar  VIBE P1 si P1m “le permit acestora sa ramana constant conectati, productivi si intotdeauna in control”.  

Legat de caracteristici VIBE P1 se lauda cu o baterie de 5000 mAh, una dintre cele mai mari capacitati ale bateriilor din clasa sa. O fi stiut ceva cei de la Allview de au lansata P8 Energy care detine un acumulator mai puternic, de 600 mAh!? Lenovo VIBE P1 ca si P8 de la Allview are capacitatea de incarcare a altor dispozitive prin functia OTG (On-The-Go). In plus VIBE P1, pe langa “comutatorul manual de economisire a energiei, care extinde instantaneu viața bateriei”, VIBE P1 se lauda cu capacitatea de incarcare rapida de 24W.

Berlin 2015-Lenovo lanseaza VIBE P1 si P1m cu baterii performante

Berlin 2015-Lenovo lanseaza VIBE P1 si P1m cu baterii performanteLenova a echipat P1 cu un procesor octa-core 1.5 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 615 pe 64 de biti,  Wi-Fi Boost ce ofera suport 5G Wi-Fi pentru îmbunatatirea Wi-Fi si a zonei de acoperire, NFC (Near-Field Communication), un scanner de amprente digitale inclus pe butonul de start pentru blocare/deblocare telefon.

Revenind la capacitatile multimedia VIBE P1 ofera “o experienta deosebită de divertisment, cu calitatea sa audio de neegalat” prin o technologie “inteligenta PA” care “stimuleaza output-ul audio”, in plus se lauda cu un bas mai bun probabil si datorita acelei “camere de sunet sigilata” care ofera “o rezonanta îmbunatatita”. P1 este dotat cu o camera de 13MP (cea principala), care beneficiaza de tehnologie fast-focus PDAF si o camera frontala de 5MP, iar ecranul este Gorilla Glass 3 cu o varianta mai subtire/usoars a sticlei de protectie Corning.

P: Vezi Telefoanele Lenovo la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Legat de design vedem ca VIBE P1 vine intr-o carcasa de 4 mm grosime din metal si sticla premium, un cadru de aluminiu, iar pe spate are un capac metalic curbat pentru o ergonomie imbunatatita. P1 va fi disponibil 3 culori: Platina, Graphite Grey si Auriu (ultima disponibila doar in PRC). Din pacate Lenova anuntca ca VIBE P1 nu va fi disponibil pentru Romania.

Berlin 2015-Lenovo lanseaza VIBE P1 si P1m cu baterii performanteVIBE P1m vine cu o baterie de 4000mAh, care despune si el de o functie deincarcare rapida, in plus P1m este waterproof prin “tehnologia nano-coating”, este echipat cu un CPU quad-core de la MediaTek de 64 biti si are in dotare un ecran HD de 5 inch. 

P1m va fi disponibil in doua variante de culori: Negru Onix si Alb Perlat, iar Romania il vom vedea la sfarsitul lunii septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.