Lenovo VIBE S1 cu 2 Camere Foto frontale sau Selfie la puterea a 2-a!

Lenovo VIBE S1 cu 2 Camere Foto frontale sau Selfie la puterea a 2-a!Cum spuneam intr-un post anterior Lenovo este pusa pe fapte mari la IFA Berlin, iar astazi a lansat pe langa VIBE P1 si P1m cu baterii performante, si VIBE S1 un telefon dedicat utilizatorilor iubitori de selfie (Jerry Hsiao, Vice Președinte Lenovo Phone Product Management & Operations):


În zilele noastre, selfie-urile sunt cel mai popular tip de fotografii făcute cu smartphone-ul, cu peste un million de selfie-uri realizate pe zi, dintre care numai 48% sunt postate pe Facebook.


Pe langa ecranul de 5.0 inch VIBE S1 se lauda cu doua camere foto frontale care functioneaza in tandem, prima si cea principala de 8 MP pentru “fotografii foarte clare” si o a doua de 2 MP care “analizeaza informatiile in detaliu, pentru a reproduce vederea umana cat mai bine”.

P: Vezi Telefoanele Lenovo la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

In plus cu ajutorul senzorului BSI poti face selfie-uri in timpul noptii sau realizate in conditii de luminozitate redusa, iar daca nu esti multumit de senzor, ai la dispozitie VIBE Xtension, un plug-in blitz ce permite pana la 100 de selfie-uri intr-o singura incarcare.

Lenovo VIBE S1 cu 2 Camere Foto frontale sau Selfie la puterea a 2-a!Pozele facute cu cele doua camere frontale beneficiaza de instrumente de editare foto incorporate:
– ‘Blur’ permite re-focusarea imaginii (pana la 3 planuri focale) sau adaugarea efectului ‘bokeh’
– ‘Cut Out’, se poate decupa din selfie-ul original si apoi adauga in orice alta imagine

Revenind la design VIBE S1 se lauda cu “textura smartphone-ului, cu o carcasă din sticlă curbata”, folosind Gorilla Glass, cu o rama metalic subtire si rotunjita si cu o greutate de doar 132g si un profil de 7.8 mm.

Lenovo VIBE S1 cu 2 Camere Foto frontale sau Selfie la puterea a 2-a!

Lenovo VIBE S1 cu 2 Camere Foto frontale sau Selfie la puterea a 2-a!Legat de performante VIBE S1 este compatibil 4G LTE, este dotat cu un processor MediaTek Octa-Core de 64-bit, 3 GB de RAM, 32 GB capacitate de stocare plus suport de pana la 128 GB stocare extern prin microSD), iar ecranul este unul Full HD de 5.0 inch.

Lenovo VIBE S1 va fi disponibil in doua optiuni de culoare: Pearl White și Midnight Blue, iar in Romania va disponibil incepand cu luna Noiembrie 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.