Firefox Hello a fost implementat in Firefox 41-Mesagerie si Video Chat integrat

Firefox Hello a fost implemantat in Firefox 41 - Mesagerie si Video Chat integrat ssFirefox Hello este un proiect Mozilla “dezvaluit” pe la sfarsitul lui 2014, proiect care doreste sa integreze direct in browser, optiunile de mesagerie instanta pe langa cele de video/audio chat, evident gratuit.

Testele au inceput de la versiunea 34, cand au adaugat un API de tip WebRTC (Web Real-Time Communication), care permite comunicare de tip browser-to-browser.

O alte facilitate, deloc de neglijat, pe cere Firefox Hello o integreaza in noul Firefox este Screen Sharing, disponibila doar pentru Windows 7, Windows 8, probabil si pe Windows 10 si pentru Mac. E, deja imi miroase a Skype, voua nu?

P: vezi Promotiile de la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Tot ce trebuie sa faci, in afara de instalarea ultimei versiuni stabile de Firefox 41, este sa ai un cont Firefox Sync (daca nu ai deja iti poti face aici) si indiferent de hardware sau sistemul de operare (Windows, MAC sau Linux) poti folosi acest serviciu gratuit. Contul Firefox Sync are mai multe avantaje, avantaje pe care le-am mentionat intr-un articol mai vechi. Eu il folosesc de ceva vreme si sunt multumit de el.

Firefox Hello a fost implementat in Firefox 41-Mesagerie si Video Chat integrat

A, era sa uit, cei de la Mozilla a folosit pentru testare varianta de Firefox Nightly (versiunea de teste a lui ), pentru noile capabilități de Mesagerie si Video Chat, ale proiectul Firefox Hello.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.