Altex Black Friday 2015!

Altex Black Friday 2015Cum era de asteptat Altex fura startul si in 2015 ca si anul trecut de Black Friday si vine cu un anunt pe facebook prin care indeamna sa ne pregatim pentru: “Black Friday! Abonează-te la newsletter și află primul ofertele de Black Friday!


UPDATE3: Cei de la altex dezvaluie prin regulamentul  campaniei din acest an, un numar de 337 de produsele care dispun de reducere de pret.
Altex Black Friday 2015altex


UPDATE2:  Am avut dreptate legat de startul celor de la altex de astazi. Deci nu au avut rabdare, asa ca vom avea parte de o luna de promotii cu ocazia Black Friday 2015! Exista si un regulament al campaniei din acest an pe care il poti accesa aici, unde avem confirmarea legat de durata campaniei (30.10.2015 – 30.11.2015).  Voi face o verificare si revin daca asesc ceva interesant. Intre timp daca gasiti ceva de luat in seama lasati un comentariu.
Nu uita sa verifici si preturile de la concurenta inainte sa cumperi ceva, nu de alta dar in aceasta perioada gasim reduceri de Halloween la eMAG si nu numai (vezi si Halloween 2015 in Romania).


UPDATE: Este posibil ca maine 30 Octombrie, cu o luna inainte de startul oficial, cei de la altex sa inceapa campaniei de Black Friday 2015. Altex black friday 2015 mg

Am dedus acest lucru datorita unui postari de pe Facebook facuta pe pagina fratiorilor de la MediaGalaxy. Dupa cum se stie acestia incep toate campaniile in tandem.

Fratilor, parca este prea devreme chiar si pentru altex. Anul trecut au avut chiar doua campanii de BF in Noiembrie: una intre 13 si 16 Noiembrie si cea de a 2-a intre 21 si 25 Noiembrie, cand au oprit si site-ul impreun cu cel de la MediaGalaxy. Ma astept ca in acest an sa nu mai avem aceeasi experienta neplacuta, cand au oprit site-ul pe toata durata campaniei 2, asta mai ales ca si-au facut update la site.

Evident si pe MediaGalaxy aceasi situatie. Oricum notiunea de Black Friday in Romania a cam palit o data cu numeroasele campanii din cursul anului pe care altex le tot organizeaza sub aceeasi denumire:

Black Friday la Altex pentru indragostiti
Altex Spring Black Friday
Altex Black Friday de vara

…evident ca urmeaza alte 2 editii de BF la altex in aceasta perioada si poate va mai fi una in iarna, de Craciun…cine stie.

Chiar si asa o sa fiu prezent, iar daca am noutati revin cu ce anume vom gasi interesant la editiei Black Friday 2005 de pe www.altex.ro.

Altex Black Friday 2015!
Altex Black Friday 2015

 

poti da sfoara in tara...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.