Reduceri de Halloween la evoMAG timp de o saptamana

Reduceri de Halloween la evoMAG timp de o saptamana ssCei de la evoMAG dau startul reducerilor de Halloween incepand de maine 26 Octombrie, de la ora 9:00 dimineata, pana pe data de 1 Noiembrie.

Deci vom avea parte de inca o saptamana cu “intreceri” in reduceri, avand in vedere ca cei de la MarketOnline si ITgalaxy au decis sa aiba in aceasi perioada campania lor de Halloween.

Printre reducerile de maine de la evoHalloween, care apropo sunt de pana la 50%, am aflat ca s-au strecurat un Samsung Galaxy Alpha (cu Manusi Natec Touchscreen NDR-0521 cadou) la 1639 lei, un ASUS Transformer Book T100TAF-DK034B (plus husa cadou pouch Asus Transformer) la 1309 lei si inca cate ceva produse cu preturi bantuite pe care le puteti vedea aici. In plus in zilele de 30-31 octombrie si 1 noiembrie, pentru produsele care fac parte din campania evoHalloween, transportul este gratuit.


Reduceri de Halloween la evoMAG timp de o saptamanaZiua evoMAG

Nu mai este mult pana incepe nebunia de Black Friday, asa ca daca nu mai aveti rabdare puteti profita de ofertele de Halloween din aceasta luna.

Reduceri de Halloween la evoMAG timp de o saptamana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.