CitGrup-Black Friday 2015 Refurbished si Second Hand

CitGrup-Black Friday 2015 Refurbished si Second HandUPDATE: citgrup anunta reduceri intre  17% si 44%.


.Maine 6 Noiembrie cei de la CitGrup anunta deschiderea campaniei Black Friday 2015 pentru produsele de tip Refurbished si Second Hand. Perioada campanie anuntata de catre citgrup este intre 6 Noiembrie si 1 Decembrie, iar in fiecare zi de vineri se vor aplica reduceri la un numar limitat de produse.

Maine 6 Noiembrie vor fi reduceri la 25% din produsele de pe site-ul citgrup urmand ca in vinerea de pe 27 Noiembrie reducerile se vor aplica la toate produsele de pe site-ul citgrup.


CitGrup-Black Friday 2015 Refurbished si Second HandCitGrup-Black Friday 2015 Refurbished si Second Hand

Daca merita sau nu sa achizitionati produse Refurbished si/sau Second Hand?…raspunsul este simplu…DA. Motivele le-am mai explicat pe aici.

O data cu BF 2015 cei de la citgrup si-au propus sa aplice reduceri de 1 000 000 euro, sa ofere transport gratuit si sa acorde garantii de 5 ani la produse. Eu zic ca suna bine.

CitGrup-Black Friday 2015 Refurbished si Second Hand

In plus cei de la CitGrup vor organiza o “Tombola speciala” unde vor intra ” toti clientii care au achizitionat produse in perioada 06 Noiembrie – 1 Decembrie”, iar extragerea va avea loc in 02 Decembrie 2015. Vor fi 2 premii asociate acestei tombole: premiul 1: Tableta Apple, premiul 2: Reducere 28% la toate produsele timp de 1 an de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.