Domo reducere de 1 leu la campania DAM TOT-cu reduceri de pana la 90%!!!

Domo reducere de 1 leu la campania DAM TOT-cu reduceri de pana la 90%!!!Cei de la Domo, in demersul lor de a inchide magazinele offline si a golii stocurile ramase din magazine, vin cu tot felul de sloganuri care mai de care. Astazi avem “Dam TOT!”.

Nu stiu ce sa spun despre reducerile afisate, unele sunt bunicele, altele nu prea (chiar mai proaste fata de concurenta). De exemplu domo se lauda cu 900 lei reducere la TV Spart 4K Samsung 55JU6400 cu un pret final de 5499 lei, iar la emag il gasim mult mai ieftin, la pretul de 4900 lei, in plus are si cadou o tastatura Wireless Samsung VG-KBD1000, care in mod normal costa 379 de lei. Deci unde este reducerea!!!

Sa nu mai vorbin de reducerea de 1 leu, sau mai exact de 90 de bani de la Samsung Galaxy J1 White!!!
Domo reducere de 1 leu la campania DAM TOT-cu reduceri de pana la 90%!!!In plus, news-ul trimis astazi de DOMO exista o contradictie legat de transportul gratuit. Ba este gratuit pentru toate comenzile de peste 90 de lei, ba “Produsele din aceasta campanie NU beneficiaza de transport gratuit”.

Deci fiti cu bagare de seama si verificati preturile si pe la concurenta (emag, altex, evomag, flanco, yellowstore, f64….), pentru ca mai toti au oferte.

Domo reducere de 1 leu la campania DAM TOT-cu reduceri de pana la 90%!!!
Domo reducere de 1 leu la campania DAM TOT-cu reduceri de pana la 90%!!!

2 Replies to “Domo reducere de 1 leu la campania DAM TOT-cu reduceri de pana la 90%!!!”

    1. VastIT Post author

      Este din ce in ce mai greu de sustinut un lant de magazine (mai ales in Romania), cu o groaza de salarii/chirii/costuri administrative de platit, fara o strategie foarte buna de marketing si cu un buget care sa-ti permita pana se intorc rezultatele. Se pare ca celor de la domo nu le-a mai iesit dupa criza, probabil au reusit sa mearga din inertie pana acum, cand s-a spart buba. Sa speram ca vor avea succes cu online-ul.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.