Mos Craciun este fotograf si in 2015 cu F64 si Yellowstore

Mos Craciun este fotograf si in 2015 cu F64 si Yellowstore
Si in acest an magazinele de profil foto, F64.ro si Yellow Store, afiseaza oferte cu reduceri pentru perioada sarbatorilor de Craciun.

Pe scurt avem asa:

F64 – Petrece craciunul in format FX cu Nikon
Campania de la f64 se desfasoara in perioada 7 Decembrie – 27 decembrie si gasim reduceri de sezon si/sau puncte de fidelizare pentru majoritatea produselor de pe site…de la:
Aparate Foto DSLR (Reflex),
Aparate Foto Mirrorless (Fara Oglinda),
Obiective Foto DSLR,
Obiective Mirrorless – Obiective Micro 4/3
…pana la accesorii foto precum:
Blitz-uri Dedicate TTL,
Lampi Lumina Continua Studio,
Softboxuri – Voleti Reflector – Filtre Colorate
Cabluri Declansatoare Radio/Infrarosu.

Nu lipsesc nici produsele IT:Telefoane, Accesorii pentru Tablete & Telefoane si chiar Imprimante Foto A2 / A3 / A4. Sa aveti de unde alege daca esti pasionat si/sau doresti sa cumpere cadouri pasionatilor de fotografie, inclusiv sa-ti faci un cadou ­čÖé .

Vedeta campaniei este un Nikon D750 body cu bonus SanDisk SDHC Ultra 64GB 80Mb UHS-I U1Class 10, care beneficiaza de o reducere de 1998 lei iar pretul de achizitie este de 8499 lei.

Mos Craciun este fotograf si in 2015 cu F64 si Yellowstore


Yellow Store – Cadoul Perfect de Craciun

Cei de la YellowStore au inceput astazi campania “Cadoul Perfect de Craciun” si tine tot pana pe 27 decembrie, iar produsele din oferta sunt afisate la adresa http://shop.yellowstore.ro/mos-craciun, unde gasim mai multe vedete, printre care:
– tot un Nikon D750 body cu acelasi bonus o memorie SanDisk SDHC Ultra 64GB 80Mb UHS-I U1Class 10, care beneficiaza de o reducere de 19%, iar pretul de achizitie este de 8499 lei.
– un Nikon D7100 body, care vine cu o memorie de 32GB, un acumulator EN-EL 15, Geanta, Kit si Pompa de curatare, toate la pretul de 3499 lei.

Asa ca aveti de unde alege ca sa-L fotografiati pe Mos Craciun coborand pe horn, daca anul trecut nu l-ati prins :).

PS. Si cei de la emag au inceput o campanie, eMAGIA , unde pe langa alte nenumarate produse reduse gasim si oferte din gama foto…oferta completa o puteti accesa aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.