eMAGIA Sarbatorilor-un nou val de reduceri la eMAG pentru Craciun!

eMAGIA Sarbatorilor-un nou val de reduceri la eMAG pentru CraciunAstazi 8 Decembrie avem parte de o noua campanie de reduceri, eMAGIA Sarbatorilor, da, la eMAG, asta dupa ce nu mai tarziu de ieri am avut parte de reduceri cu ocazia aniversarii celor 14 ani.

Reducerile se aplica la majoritatea produselor de pe site, inclusiv pentru resigilate, iar la o scurta verificare se continua reducerile pe care le-am gasit si de ziua emag dar, fara cardurile cadou.


eMAGIA Sarbatorilor-un nou val de reduceri la eMAGeMAG emag 14 ani


Probabil ca acesta este startul sarbatorilor de iarna, implicit a sarbatorilor de Craciun la eMAG, iar link-ul campaniei este http://www.emag.ro/cmp/emagia-sarbatorilor/, unde ca si anul trecut regasim aceleasi categorii. Voi vace si eu o verificare, iar daca vad ceva interesant voi face update la articol.

eMAGIA Sarbatorilor-un nou val de reduceri la eMAG pentru Craciun!

Pentru EA
Pentru EL
Pentru Copii
Pentru Prieteni
Pentru Parinti si Bunici
Pentru animalute de companie

Sper ca cei de la eMAG vor respecta traditia si vor avea ca si anul trecut cel putin inca 2 campanii (Promotiile sfarsitului de an la Emag! si eMAG Crazy Christmas Weekend), cu reduceri bune.

PS. Pentru ca reducerile sunt in toi pe la toate magazinele de profil (altex, flanco, evomag…), recomand o verificare de pret inainte de achizitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.