Eroare de pret la QuickMobile-LG G4 dual sim 32GB 4G Auriu

Eroare de pret la QuickMobile-LG G4 dual sim 32GB 4G AuriuDe aceasta data QuickMobile sunt cei care gresesc pretul expus pe site, un  LG G4 – 32 GB Gold la pretul de 224 lei!!

Chiar daca si la aceasta ora eroarea apare pe site, din pacate site-ul pe branci, asta pentru toata lumea a auzit si cauta sa-si faca un cadou nesperat de Mos Nicolae.

Imi este greu sa cred ca a fost o eroare “controlata” si nu-mi dau seama cum va reactiona QuickMobile la comenzile efectuate. Probabil ca au fost sute sau chiar mii de comenzi efectuate.Eroare de pret la QuickMobile-LG G4 dual sim 32GB 4G Auriu

Acum vom vedea “puterea” celor de la QuickMobile si daca isi vor permite sa reactioneze ca cei de la emag, pentru a onoreze comenzile.

Pe la ora 5 dimineata am avut si eu 2 comisioane inregistrate. Un norocos a reusit sa-l comande, de 2 ori.

Eroare de pret la QuickMobile-LG G4 dual sim 32GB 4G Auriu

Eroare de pret la QuickMobile-LG G4 dual sim 32GB 4G AuriuOfff, iar mi-a scapat printre degete 🙂 .

Update:
Intre timpt cei de la quickmobile s-au prins, iar site-ul este oprit:
Eroare pret la QuickMobile-LG G4 dual sim 32GB 4G Auriu

4 Replies to “Eroare de pret la QuickMobile-LG G4 dual sim 32GB 4G Auriu”

  1. VastIT Post author

   Eu cred ca se vor “ajuta” de “in limita stocului” si vor onora atat cat vor crede de cuviinta ca investitie de imagine…evident insotit de un comunicat de genul “QuickMobile va onora comenzile….”.

   Reply
 1. Iosif

  Probabil ca vor anula comenzile acelea. Sunt multi care au pus in TOS faptul ca e posibil ca din cauza anumitor greseli pretul afisat pe site sa nu fie cel corect, caz in care clientul va fi taxat la pretul corect. Acum nu stiu daca scrie asta si la ei, nu am veritificat, dar sunt sanse mari sa nu livreze la asa un pret mic.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.