QuickMobile ofera vouchere in valoare totala de 150.000 de lei celor care au comandat LG G4 cu pret gresit

QuickMobile, vouchere, LG G4, pret gresit, oferte, telefoaneQuickMobile a gasit o cale de mijloc prin care sa multumeasca si capra si varza. Nu va onora comenzile celor aproximativ 3000 de clienti care au comandat LG G4 cu pret gresit, in schimb a decis sa ofere vouchere in valoare de 50 de lei.

Probabil onorarea comenzilor era un efort financiar mult prea mare pentru QuickMobile, chiar daca in trecut au fost onorate comenzile in conditii similare. De data aceasta insa pierderea era prea mare. La un mic calcul, in conditiile in care, sa zicem ca fiecare client a comandata o singura bucata (ma cam indoiesc), pierderea ar fi fost de aproxim 6 milioane de lei sau 1.3 milioane de euro.


P: Vezi Oferta de telefoane la QuickMobileGalaxy Note 5 este in stoc la QuickMobile iar Edge plus la precomanda!


În trecut, am onorat comenzile făcute atunci când în magazin au fost afișate prețuri greșite, chiar dacă a fost vorba de smartphone-uri premium, precum Samsung Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge. De această dată, însă, volumul de comenzi este mult prea mare pentru a putea fi onorat. Ne cerem scuze pentru eroare și dorim să ne revanșăm față de cei care au comandat telefonul cu preț greșit oferindu-le câte un voucher în valoare de 50 de lei, care poate fi folosit la achiziția oricărui produs din oferta QuickMobile.

Asa declara Tudor Tiboc, General Manager QuickMobil, dar iata comunicatul complet :

QuickMobile ofera vouchere in valoare totala de 150.000 de lei celor  care au comandat LG G4 cu pret gresit


QuickMobile a decis să ofere vouchere în valoare de 50 de lei tuturor celor aproximativ 3.000 de clienți care au comandat smartphone-ul LG G4 Dual-SIM cu preț afișat greșit, de 224,90 de lei, în noaptea de 5 spre 6 decembrie. În mod normal, telefonul costă 2.249 de lei. Valoarea totală a voucherelor acordate de magazinul online este de 150.000 de lei.

Din cauza unei erori a sistemului, prețul afișat în magazinul online pentru smartphone-ul LG a fost, timp de câteva ore, de 224,90 de lei. Din păcate, datorită diferenței mari de preț, QuickMobile nu poate onora comenzile. Printre cei 3.000 de clienți care au comandat telefonul sunt și persoane care au plasat comenzi pentru 10 unități sau mai multe. 
…………
Voucherele vor fi primite în perioada următoare, câte unul per client unic, pe e-mail de către toți cei care au comandat smartphone-ul LG G4 Dual-SIM cu preț greșit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.