QuickMobile a vandut intr-o ora 150 de telefoane Xiaomi Redmi Note 2

QuickMobile a vandut intr-o ora 150 de telefoane Xiaomi Redmi Note 2QuickMobile anunta ca a vandut intr-o singura ora, 150 de telefoane smart Xiaomi Redmi Note 2, ce reducere de 33%, de la 899 de lei la 599 de lei, iar stocul din magazin a fost epuizat intr-un timp record.


Vezi Targul de Craciun la QuickMobileGalaxy Note 5 este in stoc la QuickMobile iar Edge plus la precomanda!


Datorită reducerii aplicate, am vândut 150 de smartphone-uri Xiaomi Redmi Note 2 în aproximativ o oră. În mod clar, clienţii noştri s-au arătat interesaţi atât de modelul de telefon, cât şi de promoţia pe care am desfăşurat-o“, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.


QuickMobile ca si ceilalti retaileri de profil, a inceput o campanie cu reduceri si oferte de Craciun, astfel va continua sa aplice “discounturi si va oferi reduceri de pret substantiale in acest weekend si nu numai”:
– smartphone-ul Apple iPhone 5S, cu capacitate de stocare de 16 GB, este deja pa pret redus (1.699 de lei, fata de 1.999 lei), chiar daca anuntul spune ca perioada cand se va aplica reducerea va fi intre 12-13 decembrie;
– si modelul HTC One A9 va avea prețul redus de la 2.499 de lei la 1.899 de lei.

QuickMobile a vandut intr-o ora 150 de telefoane Xiaomi Redmi Note 2


În acest weekend pe www.quickmobile.ro vor fi disponibile și alte produse cu prețuri reduse cu până la 70%. Printre acestea se numără o brățară de fitness ce va costa 59 de lei, comparativ cu 199 de lei până în acest moment, și o cameră video cu un discount de 60%, de la 399 de lei la 159 de lei…


Cine site poate mai scapa o reducere cu Eroare de pret ca la LG G4 :), asa ca fiti pe faza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.