SAP Romania are un nou Director General

SAP Romania are un nou Director GeneralAstazi 12 Ianuarie 2016 SAP Romania anunta numirea unui nou Director General, mai exact pe Mihai Oras (vezi foto mai jos) care nu este la primul contact cu SAP.

Iata comunicatul:

SAP Romania are un nou Director General


București – 12 ianuarie 2016 – SAP SE (NYSE: SAP), liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, l-a numit pe Mihai Oros în funcția de director general al subsidiarei locale, începând cu ianuarie 2016.


P: vezi oferta de astazi de la eMAGeMAG emag 14 ani


Mihai Oros se realătură SAP după 9 ani în cadrul OMV Petrom, unde a ocupat din 2007 diverse funcții, ultima fiind Service Line Manager, OMV Petrom Global Solutions. Anterior, a lucrat la SAP AG în perioada 2001-2007, iar înainte de aceasta, a contribuit la dezvoltarea departamentelor de IT ale multor companii din România.SAP Romania are un nou Director General

Oros are o diplomă de inginer în telecomunicații de la Universitatea din Timișoara. De-a lungul carierei sale a supravegheat dezvoltarea celui mai mare centru de Customer Competence al SAP din Europa de Sud-Est, având o vastă experiență în dezvoltarea, gestionarea și implementarea multor inițiative IT bazate pe soluții SAP.

De asemenea, el a condus cele mai mari și mai provocatoare proiecte SAP ale Petrom pentru toate diviziile de business, crescând performanța companiei. În plus, fiind fluent în engleză, germană, română și maghiară, Mihai Oros a fost un speaker de succes la multe conferințe internaționale și a primit numeroase premii pentru activitatea sa.

„Cu înțelegerea sa profundă privind relația cu clienții și cunoștințele extinse despre SAP, cu viziunea sa strategică și gândirea antreprenorială, cred că Mihai Oros va contribui substanțial la succesul SAP în România. Îi urăm bun venit și mult noroc în crearea unui mediu propice, necesar transformării digitale a cât mai multor companii pe plan local!”, a spus Simon Kaluža, Managing Director SAP Central & Eastern Europe.

În ceea ce privește mediul de afaceri din România, Mihai Oros este foarte bine conectat, având cunoștințe solide despre piața locală și o vastă experiență în tehnologie și aplicabilitatea acesteia în procesele de business.

„Mă bucur să mă întorc la SAP, în special în această formulă. Sunt foarte încrezător că, împreună cu echipa din România, vom continua să facem ceea ce SAP știe cel mai bine – să ajute companiile să funcționeze cât mai simplu și eficient cu putință”, a spus Mihai Oros, Director General SAP România.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.