Luna reducerilor la QuickMobile cu 30% reducere la Apple, Samsung, Sony si HTC

Luna reducerilor la QuickMobile cu 30% reducere la Apple, Samsung, Sony si HTCCei de la QuickMobile incep anul cu o noua campanie de reduceri (Luna reducerilor)… campanie inceputa astazi 7 Ianuarie.

De aceasta data reducerile sunt de pana la 30% (pentru toata luna Ianuarie) si sunt aplicate la produsele Apple, Samsung, Sony si HTC. !!Atentie!! perioada in care se aplica reducerea difera in functie de brand/produs. Vezi mai mule in comunicat:
Luna reducerilor la QuickMobileGalaxy Note 5 este in stoc la QuickMobile iar Edge plus la precomanda!


“București, 7 ianuarie 2016 QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, lansează campania „Luna reducerilor”, prin care vor fi oferite discounturi de până la 30%, pe toată durata lunii ianuarie, pentru produsele Apple, Samsung, Sony și HTC.


Luna reducerilor la QuickMobile cu 30% reducere la Apple, Samsung, Sony si HTCLuna reducerilor la QuickMobile cu 30% reducere la Apple, Samsung, Sony si HTC


„Cei care nu au reușit să beneficieze de reducerile din perioada Sărbătorilor de Iarnă pot achiziționa de la QuickMobile produse de la branduri de top, cu preț redus, în ianuarie. Promoțiile sunt valabile atât în magazinul online cât și în cele fizice”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Astfel, în perioada 1 ianuarie – 10 ianuarie 2016, smartphone-urile, tabletele și gadget-urile HTC vor avea prețul redus cu 10%. Pentru accesoriile pentru aceste dispozitive, originale sau compatibile cu brandul HTC, discountul aplicat este de 30%.

Al doilea brand care va beneficia de reduceri în cadrul campaniei „Luna reducerilor” este Sony. În perioada 10 – 17 ianuarie 2016, smartphone-urile, tabletele și gadget-urile Sony vor avea prețuri mai mici cu 10%. Pentru accesorii, originale sau compatibile, reducerea aplicată va fi, de asemenea, de 30%.

Urmează, în intervalul 18 – 24 ianuarie 2016, reduceri de 10% la telefoanele, tabletele și gadget-urile Samsung. În ceea ce privește accesoriile pentru aceste dispozitive, originale sau compatibile cu brandul Samsung, discounturile aplicate vor fi de 30%.

Campania „Luna reducerilor” din ianuarie se va încheia cu discounturi la produsele Apple. Astfel, în perioada 25 ianuarie – 31 ianuarie 2016, smartphone-urile, gadget-urile și tabletele Apple vor beneficia de o reducere de preț tot de 10%, în timp ce accesoriile vor avea un discount de 30%.

„Am ales să includem aceste branduri în campania de la începutul noului an deoarece fac parte din topul celor mai vândute mărci din portofoliul QuickMobile. Deși oferim reduceri la o gamă variată de produse, printre care gadget-uri, tablete și accesorii, ne așteptăm ca pe parcursul campaniei cele mai vândute să fie smartphone-urile”, a adăugat Tudor Țiboc. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.