Tastatura MotoSpeed K70L iluminata Unboxing (video)

Tastatura MotoSpeed iluminata Unboxing (video) ssDaca tot am inceput in zona de periferice sa continuam si cu o tastatura. Mai exact cu MotoSpeed K70L, o tastatura de gaming, iluminata cu leduri multicolore, 7 culori la numar.

Este a 2-a achizitie a pustiului meu dupa mouse Marvo M316 Scorpion, folosind banutii stransi de pe la colindat.

Despre ambalaj nu este mare lucru de spus, insa despre MotoSpeed da: este o tastatura qwerty de gaming, cu 104 taste, cu interfata USB, destul de silentioasa, potrivita pentru locurile slab iluminate, folosind leduri cu 7 culori aprinse simultan, in ton cu mouse-ul Marvo (vezi mai jos cateva poze). Daca se doreste se poate opri iluminarea folosind un buton on/off plasat pe margine, in partea din dreapta-sus a tastaturii. In specificatii si pe cutie produsul este laudat cu taste din silicon rezistent la peste 10 milioane de apasari si poate cel mai interesant lucru este faptul ca este waterpoof.

Intradevar te ajuta seara/noaptea, atunci cand incaperea unde te afli este slab iluminata sau chiar este intuneric. Cand MotoSpeed este iluminata, pe langa faptul ca arata bine este si practica pentru ca vezi cu usurinta tastele. MotoSpeed nu este o tastatura mare, ca dimensiuni (441x146x22 mm) o putem compara cu o tastatura standard, cea ce face sa nu pierzi foarte mult spatiu de pe birou.

Tastatura MotoSpeed K70L iluminata Unboxing (video)

Tastatura a fost achizitionat de la eMAG si a costat 86 de lei, plus taxe de livrare pentru ca a venit prin partener (Albacom Biz) si pana acum a rezista la testele supuse de pustil meu. Daca aveti intrebari astept comentarii.

Galerie FOTO:

2 Replies to “Tastatura MotoSpeed K70L iluminata Unboxing (video)”

 1. Adrian

  Nu s au sters tastele pana acum, iluminarea sa se slabeasca, sa nu tasteze unele taste sau orice problema de acest fel?In gaming cum se descurca?Ce minusuri ar avea?

  Reply
  1. VastIT Post author

   Salut Adrian,
   So far so good…Tastele sunt intregi si functionale, lumina este ok si ajuta daca in camera iluminatul este scazut. Pana acum, al meu pusti nu s-a plans de nimic si nu o menajeaza deloc. Poate lipsa tastelor multimedia ar fi un minus, dar pe mine nu ma deranjaza.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.