Reduceri de Valentine’s Day la eMAG

Reduceri de Valentine's Day la eMAGAsa cum era de asteptat, de Sf. Valentin (Valentine’s Day) eMAG spune prezent cu o noua campanie de reduceri. Campania a inceput astazi 8 Februarie (de ~ 1 ora) si tine pana pe data de 15 Februarie.

Update: eMAG afisaza reduceri de peste 60% cu ocazia campaniei de Sf. Valentin, chiar si de 70% pe la bricolaj-articole de iluminat.


Reduceri de Valentine’s Day la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r


Link-ul campaniei il puteti accesa la adresa www.emag.ro/cmp/valentine-s-day-2016, unde putem regasi pe langa cele 8 categorii standard, pe care emag le afiseaza de obicei in astfel de situatii, si una dedicata evenimentului: Cadouri romantice. Voi face o verificare rapida, iar daca gasesc ceva interesant voi semnala in articol.

Reduceri de Valentine’s Day la eMAG

Telefoane, Tablete & Gadget-uri
– Primul pe lista este Apple iPhone 6 de 64GB si care are o reducere de 20%, la pretul de 2999 lei, vezi link aici. Reducererea reala este de ~ 250 lei. Am cumparat eu unul saptamana trecuta si am platit 3.249 de lei pentru el.
– Puteti lua in considerare si reducerea de 23% de la Apple iPhone 5S, 16GB, Space Gray, la pretul de 1749 lei, vezi link aici.
Pacat ca-i stoc epuizat la bateria externa de la E-BODA PB 100, de 17 lei a revenit in stoc, dar ca alternativ ieftina ramane si cea de 29 de lei Acumulator extern A+, Ultraslim, 2500 mAh, White, vezi link aici. Daca vrei ceva cu mai mult juce, o alegere buna si ieftina este TP-Link TL-PB10400, de 10400 mAh, la pretul de 79 de lei ( vezi link aici).
Laptopuri, IT, Birotica & Papetarie
– un SSD pus la locul lui face toti banii, asa ca reducerea de 10% este bine venita la SSD-ul Patriot Blaze, 2.5″, 120GB, SATA III, la pretul de 199 lei, vezi link aici.
Televizoare, Electronice & Foto
Electrocasnice & Supermarket
Ingrijire Personala, Parfumuri, Fashion & Sport
Jucarii, articole pentru copii
Mobila, Casa & Carti Filme & Muzica
Auto, Bricolaj & Petshop

Ca de obicei sunt si niste reguli pe care eMAG le impune de obicei in astfel de situatii. Una dintre reguli spune ca nu poti achizitiona mai multe produse de acelasi fel. “Vezi aici si regulamentul campaniei.

Asa cum spuneam intr-un alt articol de astazi, mai sunt si alte magazine online care au oferte/reduceri in aceasta perioada.

PS. Voi puneti la cale sa-i luati iubitei/iubitului de SF. Valentin? Astept ideii ­čśë .

Reduceri de Valentine's Day la eMAG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.