eMAG a cumparat PC Garage

emag cumpara pc garageExact asa cum scrie si in titlu…eMAG a anuntat astazi ca a cumparat magazinul online PC Garage. Deja duduie internetul despre stirea zilei, asa ca nu am rezistat fara sa marchez evenimentul.

Si uite asa usor, usor, se dilueaza concurenta. E haide, nu era PC Garage un concurent serios pentru eMAG, dar reprezinta o nisa interesanta care a aprins beculetele undeva acolo.

Ce inseamna asta? Acelasi lucru care se intampla acum cu Flanco…cred…adica vom vedea afisate produsele PC Garage prin platforma Marketplace eMAG. Speram cu preturi bune 🙂 .

eMAG a cumparat PC Garage

Dar hai sa vedem ce spun si cei implicati. Primul pe lista Iulian Stanciu, CEO si actionar eMAG:


PC Garage este un nume puternic și apreciat care a reușit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare și cunoaștere foarte bună a produsului și a industriei. Apreciez comunitatea puternică din spate și oamenii talentați din echipă. Având în vedere creșterea industriei de jocuri peste tot în lume și poziționarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională și creșterea gamei de produse și servicii


si Marius Ghenea, fostul proprietar PC Garage:


Această tranzacție reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România și regional.


(Sursa:profit.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.