Samsung-peste 1 milion de monitoare curbate la nivel global

Samsung C27F591_001_Front_WhiteIeri, 13 Aprilie, Samsung a anuntat ca a depasit pragul de un milion de monitoare curbate vindute in toata lume.

Nu este un lucru de ignorat avant in vedere ca in septembrie 2014 au lansat primul model din gama (Samsung SD590C de 27” cu o rază de 4,000mm).

Samsung-peste 1 milion de monitoare curbate la nivel global

Inca nu am reusit sa testez un astfel de monitor, dar sigur mi-ar prinde bine unul, mai ales ca-mi petrec destul de mult timp cu ochii in monitor, iar lume (Victor Armășelu, Samsung Director Consumer Electronics) spune este pe cale sa devina noul standard:


Monitoarele curbate Samsung au fost lansate special pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor utilizatorilor ce își petrec mult timp în fața calculatorului. Depășirea pragului de 1 milion de unități vândute demonstrează faptul că designul curbat Samsung are potențialul de a deveni noul standard al industriei


In plus Samsung anunta ca in urmatoarele luni vor lansa noi serii de monitoare curbate, CF591 si CF390, cu o raza de 1800mm si care vor beneficia Eye Saver si Flicker Free, “tehnologii care contribuie la reducerea oboselii utilizatorilor”. Dar iata comunicatul:

Samsung-peste 1 milion de monitoare curbate la nivel global


Samsung Electronics Co., Ltd. anunță depășirea pragului de un milion de monitoare curbare vândute în întreaga lume. Compania a lansat primul monitor curbat LED, modelul de 27” SD590C (cu o rază de 4,000mm), în septembrie 2014, iar de atunci și-a extins constant portofoliul.
În momentul actual, Samsung deține peste 85% din piața monitoarelor curbate, conform rezultatelor globale de vânzări de monitoare curbate cu dimensiuni între 15” și 34”. Datele au fost raportate de către International Data Corporation (IDC) și se referă la cifrele de vânzări aferente celui de-al patrulea trimestru al anului trecut.
Cu o curbură similară celei a ochiului uman, monitoarele curbate Samsung oferă o experiență de vizualizare confortabilă și captivantă. În plus, datorită distanței egale între centrul ecranului și marginile acestuia, monitoarele curbate sunt ideale și pentru sesiuni de utilizare îndelungată. Astfel, ecranele curbate reprezintă varianta optimă atât pentru pasionații de jocuri video cât și pentru graficieni, arhitecți sau dezvoltatori de conținut – utilizatori care își doresc ca monitorul lor să afiseze imagini cât mai aproape de realitate.
Samsung-peste 1 milion de monitoare curbate la nivel global
„Monitoarele curbate Samsung au fost lansate special pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor utilizatorilor ce își petrec mult timp în fața calculatorului. Depășirea pragului de 1 milion de unități vândute demonstrează faptul că designul curbat Samsung are potențialul de a deveni noul standard al industriei”, a declarat Victor Armășelu, Samsung Director Consumer Electronics, Samsung Electronics Romania.
În România, Samsung urmează să lanseze în lunile următoare alte două serii de monitoare curbate, CF591 si CF390. Noile modele integrează o serie de tehnologii care contribuie la reducerea oboselii utilizatorilor, precum:
Eye Saver – Tehnologia optimizează procesul de vizualizare și crește nivelul de confort prin reducerea emisiilor de lumină albastră, ce pot afecta retina. Activarea tehnologiei se realizează rapid și simplu, printr-o singură apăsare de buton;
Flicker Free protejează ochii prin eliminarea efectului de pâlpâire a imaginii.
Samsung-peste 1 milion de monitoare curbate la nivel global„Noile modele oferă o experiență de vizualizare unică și o senzație de profunzime accentuată, datorită razei de 1800mm. Noile produse ne vor permite să ne adresăm tuturor utilizatorilor aflați în căutarea unui monitor, indiferent de diagonala preferată a acestora. Astfel, urmează să avem pe piața locală modele noi de 24”, 27” și de 32””, a completat Armășelu.
Modelele integrează și AMD Free Sync, tehnologie ce îmbuntățește performanțele monitoarelor atunci când sunt rulate jocuri. Aceasta ajustează în mod dinamic rata de refresh în funcție de numărul de cadre pe secundă generate de placa grafică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.