Digi Mobil creste volumul de trafic 3G pana la 10GB

Digi Mobil creste volumul de trafic 3G pana la 10GBVeste buna pentru abonatii Digi Mobil. Astazi, RCS a anuntat ca de la 1 Iunie, de Ziua Copilului, vor creste volumul de trafic pentru internet la anumite abonamente din portofoiu.

Cresterea va fi diferita in functie de tipul de abonament.  Cel mai mare volum de trafic suplimentar este cel de 5GB, iar dupa modificare, abonamentul Optim Nelimitat va ajuge sa beneficieze de 10GB de trafic inclus la viteze 3G.

Mai exact, abonamentele care vor beneficia de aceasta crestere sunt: Optim 2 (2GB suplimentar), Optim 3 (2GB suplimentar), Optim 5 (2GB suplimentar) si Optim Nelimitat (5 GB suplimentar), precum si Avantaj 2 (2GB suplimentar), Avantaj 3(2GB suplimentar). Evident, toate acestea fara costuri si se aplicat clientiilor noi si existenti, persoane fizice si juridice.

Cresterea este valabila pentru reteaua 3G, in plus, dupa consumarea traficului inclus se poate naviga in continuare, dar la viteza mai mica: “toate pachetele de servicii din portofoliul Digi Mobil includ internet NELIMITAT, clientii putand naviga pe internet chiar si dupa terminarea traficului inclus in abonament, insa la viteze de acces mai scazute.“.

Digi Mobil creste volumul de trafic 3G pana la 10GB

Digi Mobil creste volumul de trafic 3G pana la 10GBSa nu uitam ca RCS a anuntat in aprilie ca ofera pana la finalul anului (2016), 30GB de trafic la viteze superioare, in reteaua 4G.

Revenind la anuntul de astazi, mai multe info puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.