Samsung anunta oficial in Romania varianta Pink Gold si Silver Titanium pentru Galaxy S7 si S7 Edge

Galaxy S7 edge Pink Gold 1Luna trecuta (in aprilie), va spunem ca Samsung lansa noi culori pentru Galaxy S7 si S7 Edge (Pink Gold…), varainta care era disponibila doar pe piata locala, in Korea.

Asa stiau ei…pentru ca marile magazine online din Romania deja afisau ca disponibile noile culori lansate pentru pentru Galaxy S7 si S7 Edge. Insa astazi este oficial, spune Samsung Romania.

Iata comunicatul:

Samsung anunta oficial in Romania varianta Pink Gold si Silver Titanium pentru Galaxy S7 si S7 Edge


Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe piața locală a smartphone-urilor Galaxy S7 și S7 edge în variantele Pink Gold și Silver Titanium. Noile culori sunt ideale pentru utilizatorii care își doresc – pe lângă un design elegant din sticlă și metal, cea mai bună cameră foto disponibilă pe un smartphone, rezistență la apă și slot microSD – un dispozitiv care să îi ajute să își exprime stilul personal.

„Samsung a ales să lanseze pe piața locală smartphone-urile Galaxy S7 și S7 edge în aceaste culori pentru a le oferi utilizatorilor mai multe opțiuni de personalizare și de exprimare a stilului personal,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

Samsung Galaxy S7 și S7 edge vin cu autonomie îmbunătățită, oferită atât prin capacitatea extinsă a bateriei, cât și prin scăderea timpului necesar pentru încărcare, dispun de cameră foto cu tehnologie Dual Pixel și un obiectiv cu luminozitate F1.7. Totodată, acestea au slot pentru card micro SD, astfel încât capacitatea totală a memoriei poate ajunge până la 200GB.Samsung anunta oficial in Romania varianta Pink Gold si Silver Titanium pentru Galaxy S7 si S7 Edge

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au certificare IP68, astfel că rezistă scufundate în apă la adâncime de 1,5 metri pentru o durată de 30 de minute, dar și la praf.

Smartphone-urile Galaxy S7 și S7 edge le oferă utilizatorilor o galaxie de experiențe. Compatibile cu o multitudine de dispozitive, Galaxy S7 și S7 edge integrează toate informațiile, datele și aplicațiile de care utilizatorii au nevoie. În plus, prin conectarea lor la Gear VR, utilizatorii se pot bucura de o experiență de divertisment mai captivantă ca niciodată.

Samsung Galaxy S7 și S7 edge sunt disponibile în culorile White Pearl, Black Onyx, Gold Platinum, Silver Titanium și Pink Gold în magazinele partenerilor oficiali Samsung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.