Samsung lanseaza cardurile microSD EVO Plus de 256GB

samsung_logoDin ce in ce mai multe device-uri (telefoane, tablete, aparate video/foto, drone…) incep sa filmeze 4K, iar o data cu acest aspect apare nevoia unei memorii de stocare mai generoase, pe care poti inregistra suficiente de mult timp fara ca aceasta sa se umple in 5 minute.

Samsung a sesizat acest aspect, evident ca nu este singurul, iar astazi anunta lansarea cardurilor de memorie MicroSD EVO Plus de 256GB. Acestea se lauda cu viteze de citire de pana la 95MB/s si de scriere de pana la 90MB/s, pe care se pot stoca pana la 55.200 poze, pana la 12 ore de video in format 4K UHD, 33 ore video Full HD, 46 ore de video HD si pana la 23.500 fisere audio MP3.


P: Vezi carduri de memorii Samsung la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Suna interesant cand vezi 10 ani pentru perioada de garantie, dar cand vezi pretul de 250 USD, te cam sperii. Cam 1 usd la 1GB 🙂 .Samsung lanseaza cardurile microSD EVO Plus de 256GB

Dar iata ce a declarat Un-Soo Kim, Vicepreședinte senior Brand Product Marketing, Memory Business, Samsung Electronics:

Samsung lanseaza cardurile MicroSD EVO Plus de 256GB


Odată cu tendința consumatorilor de a se orienta spre dispozitive mobile foarte performante, cu necesar mare de stocare, noul nostru card microSD de 256GB, dezvoltat cu tehnologia V-NAND, ne permite să le oferim utilizatorilor cardurile de memorie pe care și le doreau,
……
Cardul microSD EVO Plus de 256GB le va oferi utilizatorilor o capacitate mare de stocare și viteze rapide de scriere și citire. Suntem entuziasmați să le oferim clienților confort în utilizare și o experiență multimedia plăcută atunci când accesează, salvează sau împărtășesc conținutul creat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.