Jocul NOX gratuit pe Origin

Need for Speed Most Wanted 2012 gratuit pe Origin 1Urmatorul joc pe care il putem descarca gratuit de pe Origin este NOX, un action/RPG. Ca de obicei il puteti gasi in zona On the House. Luna trecuta, tot acolo au afisat jocul Medal of Honor Pacific Assault.

Si NOX ca si celelalte jocuri pe care  Electronic Arts le ofera gratuit in sectiunea On the House, este ceva mai vechi (din 2000), insa pentru nostalgici acest lucru este util :).

Link-ul pentru dowload il gasiti AICI, iar pentru al putea descarca trebuie sa aveti cont pe origin.com (sau pe ea.com) si aplicatia acestora instalata (vezi link aici). Daca dorit sa-l instalati, trebuie sa va grabiti pentru ca nu se stie pana cand este disponibila oferta “On the House“. Gasiti mai jos cerintele de sistem si sunt foarte modeste pentru PC-urile actuale. Eu inca nu l-am instalat, dar o voi face mai tarziu.

Jocul NOX gratuit pe OriginJocul NOX gratuit pe Origin


Recommended System Requirements:
OS: Windows XP or Windows Vista
Processor: 1.8 GHz Processor
Memory: 512MB RAM (1 GB recommended)
Hard Drive: 2GB HDD
Video: 3D graphics card compatible with DirectX 7 (compatible with DirectX 9 recommended)
Keyboard & Mouse


Tot in sectiunea On the House gasiti gratuit Battlefield Hardline Getaway, un expansion pack pentru jocul Battlefield Hardline.Battlefield Hardline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.