OnePlus 3 se lanseaza pe 15 Iunie (Update: pe OnePlus Forum, este mentionata data de 14 Iunie)

One Plus 3 se lanseaza pe 15 IunieEste Oficial, OnePlus 3, unul din cele mai asteptat telefoan smart, se lanseaza pe 14 15 Iunie la ora 10:00 AM, ora locala (05:00 AM 7:30 PM ora Romaniei). Informatia a aparut atat pe site-ul producatorului (oneplus.cn) cat si blog-ul acestuia . Eu am folosit Google Translate din chrome ca pot incelege ceva 🙂 .


UPDATE: Conform celor spuse pe forumul oneplus, data si ora de lansare diferita fata de ce vedem pe site-ul .cn. Acolo, Carl (Staff Member), a venit cu informatii noi, informatii care vor sa lamureasca din zvonurile care au aparut in ultimul timp.
Noile informatii sunt:
– Data lansare 14 Iunie (deci nu 15 iunie), la ora 12:30 PM Eastern Time, deci 7:30 PM (seara) ora Romaniei
– Lansarea va putea fi urmarita pe OnePlus.net prin VR
– OnePlus 3 va putea fi achizitionat fara invitatie, chiar din acea zi, incepand cu ora 3:00 PM Eastern Time, deci 10:00 PM (seara) ora Romaniei
– Pentru a putea viziona lansarea si chair pentru a putea cumpara noul OnePlus prin VR, trebuie sa va instalati o aplicatie pentru dispozitivele Android, aplicatie pe care o puteti descarca de aici. Eu mi-am instalat aplicatia pe MXIII-G TV Box, pe telefon nu a mers (un Note3).
(via arenait)


OnePlus 3 sau “flagship killers”, cum este “botezat” telefonul chinezesc, se zvoneste ca va avea urmatoarele specificatii: procesor Snapdragon 820, ecran de 5.5 inch Full HD AMOLED, memorie RAM de 4GB si/sau 6GB, memorie stocare de 64GB, camera de 16MP si o baterie de 3000 mAh.One Plus 3 se lanseaza pe 15 Iunie

Se asteapta ca cei de la OnePlus sa prezinte noul flagship folosindu-se de tehnologia VR, la fel ca cei de la Samsung, cand au lansat Galaxy S7. Cine site, poate One Plus 3 va veni la pachet cu un Loop VR 🙂 .

OnePlus 3 se lanseaza pe 15 Iunie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.