Vernee Apollo Lite cu CPU de 10 nuclee si 4GB RAM la un pret bun

Ubisoft ofera gratuit jocuri pana la sfarsitul anuluiDe Vernee ati auzit? Nu avem ce face, asa ca astazi continuam sa prezentam un alt super telefoan made on China. Asa cum se poate intelege din titlu, vom vorbim despre Vernee Apollo Lite, un telefon super echipat cu 4G, dual sim, totul la un pret foarte bun.

Vernee se lauda ca Apollo Lite obtine un scor de 91851 puncte in Antutu,  performante pe care le poate scoate datorita procesorului MediaTek Helio X20 (deca core – 10 nuclee) si a celor 4GB de RAM.

Si daca nu v-ati convins, continuam sa prezentam alte cateva specificatii: Ecran Gorilla 3 fullHD (1920 x 1080) de 5.5 inch; 32 GB memorie stocare (plus slot microSD); 2 camere Samsung, pe fata de 5.0MP si pe spate de 16.0MP; conectivitate prin Bluetooth 4.0, GPS, WiFi 802.11a/b/g/n…toate cele de mai sus alimentate de o baterie de 3180 mAh si cordonate de un Android 6.0.

Vernee Apollo Lite cu CPU de 10 nuclee si 4GB RAM la un pret bunUbisoft ofera gratuit jocuri pana la sfarsitul anului

Cum Vernee Apollo Lite este abia lansat, il putem gasi doar la precomanda, iar pretul pe care il gasiti pe Gaerbest este de 229 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.