Sa aflam daca Samsung Galaxy S7 este rezistent la apa!

Sa aflam daca Samsung Galaxy S7 este rezistent la apa!Asa cum va spuneam, am primit un telefon Samsung Galaxy S7 in teste, telefon pe care il paste un full review. Pana atunci m-am gandit sa va prezint un mic test de rezistenta la apa, pentru Galaxy S7.

Asta pentru ca Samsung se lauda cu certificarea IP-68 pentru noile telefoane, adica sunt rezistente la apa (rezista timp de 30 minute la 1,5m adancime) si la praf.

Un lucru foarte important pe care Samsung a reusit sa-l realizeze, a fost acela de a nu face rabat la finisaje si la calitatea materialelor folosite. Pentru a-l face rezistent la apa, Samsung a folosit materiale non-corozive. Ca sa va dati seama despre ce vorbesc (cand ma gandesc la calitate), spun doar: nichel si platina. Aceste fiind folosite pentru portul USB si pentru mufa jack, doua componente care sunt cele mai expuse parti ale telefonului la interactiunea cu apa.

Dar revenind la testare, asa cum m-am asteptat Galaxy S7 s-a descurcat fara probleme si dupa intalnirea cu apa.  O mica observatie…in timp ce telefonul este in apa, butoanele hardware, cele de volum, cel de home si cel de power sunt functionale, insa functia touch-ul nu. Insa imediat ce S7 este scos din apa touch-ul isi revine. Dar mai multe vedeti in video.

Sa aflam daca Samsung Galaxy S7 este rezistent la apa!

Chiar daca S7 este un telefon rezistent la apa (waterproof), eu nu recomand sa expuneti telefonul foarte mult la lichide. Ar fi pacat sa se strice, chiar daca expunerea la apa este acoperita de garantie!

Si daca sunteti curiosi, mai jos vedeti un video legat de modul cum au fost testate noile telefoane de care specialiștii Samsung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.