Zilele Resigilatelor la eMAG 23-26 septembrie 2016

eMAG reduceri la resigilate 23-25 Mai 2016Maine dimineata, de la ora 7:00, incepe o noua campanie Zilele Resigilatelor la eMAG, asa ca nu trebuie sa va suparati pentru ca Revolutia preturilor este pe cale sa se termine.

vezi oferta de resigilate

La ultima campanie de acest fel s-au afisat reduceri de pana la 60% timp de 3 zile, insa de aceasta data vor fi 4 zile cu reduceri la resigilate. 

Daca merita sau nu sa cumperi produse resigilate?…raspunsul meu este DA. Ideea este sa fi atent la descriere, se vezi informatii despre starea produsului (legat de zgarieturi/deformari majore sau lipsa unor lucruri). Oricum si produsele resigilate au drept de returnare de 30 zile, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme.

Zilele Resigilatelor la eMAG 23-26 septembrie 2016

Daca am timp si gasesc ceva interesant revin cu update la articol. Pana atunci mai sunt cateva ore de REVOLUTIE….. vezi aici oferta

4 Replies to “Zilele Resigilatelor la eMAG 23-26 septembrie 2016”

   1. bogdan

    Salut. In 23 septembrie 2016 la 19.22 am plasat prima comanda.
    Monitor LED IPS EIZO 23.8″, WIDE, SILVER – 104, 99 lei
    Monitor LED IPS EIZO 27″, WIDE, GRI – 112,99 lei.
    Pe pagina de faceebok a emag gasesti mai multe detalii + clienti nemultumiti.
    Acum doi cand s-a intamplat ca acum, emag se batea cu pumnii in piept ca ei onoreaza toate comenzile, ca respectul fata de clienti ii obliga acest lucru…. anul acesta NIMIC. Tacere deplina.

    Reply
    1. VastIT Post author

     Salut Bogdan,
     Am vazut comentariul tau la postul cu Fifa17, insa acolo nu vad info despre produsele mentionate de tine. Te sfatuiesc ca atunci cand se mai intampla, sa faci capturi de ecran atat la produs/articol de pe site, cat si la comanda finalizata care prezinta pretul si data. In plus poti trimite mesaje atat la emag cat si la bloguri, pentru a mediatiza situatia. Astfel ai mai multe sanse.

     Legat de emag si problemele sesizate de clientii nemultumiti, parerea mea este ca se confrunta cu o problema de organizare. In momentul de fata voluml de procesare este unul urias, iar sistemul nu este unul perfect. Chiar si asa, cu problemele pe care le are, emag are cele mai mici probleme dintre magazinele online de profil.

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.