Beyond Good & Evil-Jocul lunii octombrie gratuit de la Ubisoft?!

Beyond Good & Evil-Jocul lunii octombrie gratuit de la Ubisoft Este posibil ca in luna Octombrie, cei de la Ubisoft sa ofere gratuit jocul Beyond Good & Evil. Momentan pe site-ul ubisoft gasim doar un banner pe verde in dreptul lunii octombrie, cu numarul 2435, ce pare sa indice un an. Avand in vedere ca actiunea jocului Beyond Good & Evil se desfasoara in anul 2435, presupunerea mea pare sa fie una corecta.

Beyond Good & Evil este un joc de actiune si aventura, lansat de Ubisoft in 2003, dar care a avut un refresh facut in 2011 (pentru XBOX si PS), cand Ubisoft a scos o versiune HD, cu texturi si un sunet de o calitate mai buna.

Prin magazine am gasit doar varianta pentru PS2, la un pret de 58 de lei (la emag).

Totul a inceput in iunie, cand Ubisoft a sarbatorit 30 de ani de existenta si a inceput sa ofere cate un joc gratuit in fiecare luna, pana la sfarsitul anului. Au inceput cu jocul Prince of Persia Sands of Time in luna iulie, au continuat cu jocul Tom Clancy’s Splinter Cell, in august au oferit jocul Rayman Origins, iar in septembrie The Crew.

Trebuie sa mai asteptam cateva zile ca putem beneficia de noul joc, insa pentru a putea instala jocurile oferite gratuit de la Ubisoft, este nevoie sa-ti faci cont pe club.ubi.com si sa-ti instalezi aplicatia Uplay. Dupa care trebuie sa “revendici” jocul la adresa 30years.ubi.com/en-GB/operation-index#.

Momentan nu sunt publicate cerintele de sistem pentru Beyond Good & Evil, insa am gasit unele pe support.ubi.com. Nu par de actualitate, asa ca voi face update atunci cand apar.


UPDATE: Asa cum am promis, mai jos gasiti cerintele recomandate de sistem:

  • Sistem de Operare:Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • cpu-pIII-1g
  • Memory: 128 MB
  • PLaca VIdeo:DirectX® 9-compatible 32 MB video card (specific cards supported: ATI® Radeon™ 9700 and Pro, ATI Radeon 9000 and Pro, GeForce™ 4 Ti 4600/Ti 4400/MX 460/MX 440, GeForce3 and Ti500, GeForce2 GTS/MX400/MX)
  • DirectX® version 9.0c
  • Placa sunet: compatibila Direct X 9.0
  • Spatiu de stocare necesar: 2.1GB

Beyond Good & Evil-Jocul lunii octombrie gratuit de la Ubisoft

Recunosc, nu am jucat Beyond Good & Evil, dar iata doua review-uri al jocului:

Astept cu interes si urmatoarele jocuri gratuite oferite de catre Ubisoft, pana la sfarsitul anului.
D:\_Diverse\Site\_Vastit.ro\wordpress\vastit.ro\Beyond Good & Evil-Jocul lunii octombrie gratuit de la Ubisoft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.