eMAG confirma oficial data de 18 noiembrie pentru Black Friday 2016

eMAG confirma oficial data de 18 noiembrie pentru Black Friday 2016eMAG a inceput sa trimita comunicatul de presa legat de organizarea Black Friday 2016, editia cu numarul 6. Asa cum am prevazut aici, eMAG va organiza editia din acest an in data de 18 noiembrie. Ca si in anii trecuti, evenimentul va fi cu o saptamana mai devreme fata de versiunea americana.

Legat de ce se va intampla la emag anul acesta: vor fi reduceri la peste 1 milion de produse, vor fi peste 2000 de magazine in Marketplace….dublu fata de anul trecut.

“Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilă.”

Dar iata ce spune Tudor Manea, General Manager eMAG Romania:


“Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta.

Black Friday este o singură zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru că așa putem să oferim clienților eMAG cele mai bune oferte de preț și un moment de care să se bucure toată familia.”


Nu uitati de sfaturile pe care le-am mentionat aici pentru campania Black Friday 2016. Daca aveti si voi alte sfaturi sau informatii care pot ajuta, lasati un comentariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.