eMAG reduceri la resigilate 23 noiembrie 2016

eMAG reduceri la resigilate 23 noiembrie 2016Maine, 23 noiembrie, este prima campanie de reduceri la resigilate dupa Black Friday 2016 la eMAG.

Campania incepe dimineata, de la ora 07:00 si este valabila doar maine pana la ora 23:59, iar reducerile vor fi de pana la 50% si va exista posibilitatea de achizitie in 36 de rate fara dobanda, prin cardul de cumparaturi Raiffeisen.

Cei de la eMAG anunta in special reduceri la electrocasnice mari si mici, smartphone-uri, wearables & gadgeturi (smartwatch-uri, bratari fitness), laptopuri și televizoare.

Avand in vedere ce s-a intamplat acum doi ani (imediat dupa blackfriday 2014), cand o eroare pe site-ul emag a facut ca anumite produse din categoria resigilate sa fie practic gratis, toata lumea vaneaza acum aceste “erori”.

Eu vanez un telefon 4G si un televizor 4K. Mi-ar place sa gasesc reduceri bune la:

– Telefon mobil Samsung Galaxy A5 (2016), 16GB, 4G, Black, varinta resigilata o gasim la pretul de 1.139 Lei,galaxy-a5– Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43KU6072, 4K Ultra HD, varinta resigilata o gasim la pretul de 2.509 Lei,samsung-4k-tvProdusele resigilate chiar merita, ideea este sa fi atent la descriere, se vezi informatii despre starea produsului (legat de zgarieturi/deformari majore sau lipsa unor lucruri/accesorii). Oricum produsele resigilate sunt testate inainte sa fie puse la vanzare, in plus ai 30 de zile drept de retur, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme.

Ultima campanie de acest fel a fost in septembrie si a tinut 3 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.