OLX avertizeaza utilizatorii “frauda pe OLX.ro”

OLX avertizeaza utilizatorii "frauda pe OLX.ro"Astazi am primit un mesaj de avertizare de la OLX legat de o frauda care circula si se raspandeste in acest moment pe internet prin e-mail.

Mesajul cu pricina promite o premiere de 500 de lei, iar adresa de e-mail folosita pentru trimiterea acestui mesaj este service.olx[at]hotmail.com, dar este posibil sa fie folosite si alte adrese de e-mail.

In mesaj sunt solicitate si date personale inclusiv cele legate de cont/card bancar, pretextul fiind pentru trimiterea presupusului premiu. 

 vezi promotiile de la eMAG

Nu este prima data cand cei de la OLX se confrunta cu un atac de tip phishing, avand si un articolul dedicat anti-frauda, unde utilizatorii afla ce trebuie sa faca pentru a nu cadea intr-o astfel de capcana.OLX avertizeaza utilizatorii "frauda pe OLX.ro"Recomandarile celor de la OLX primite in acest e-mail sunt:


Daca ai primit recent un email in numele OLX de la adresa service.olx@hotmail.com sau oricare alta adresa de email, te rugam sa nu dai curs solicitarilor si sa nu oferi niciun raspuns. Avem rugamintea sa ignori acel mesaj si sa ne transmiti de indata mai multe detalii (prinscreen sau forward pe adresa noastra contact@olx.ro), iar noi vom face verificarile necesare.


Mai mult decat atat, eu subliniez:
– NU deschideti atasamentele
– NU accesati link-urile
– NU accesati pozele sau arhivele
– NU raspundeti la astfel de mesaje

Deci mare atentie!!!… folositi SHIFT DELETE 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.