RCS & RDS a pornit campania de Black Friday 2016 pentru oferta Digi Mobil

RCS & RDS a dat startul campanie de Black Friday 2016 ceva mai devreme. Astfel in perioada 11 – 21 noiembrie avem Gold Friday, in special pentru oferta Digi Mobil.
RCS & RDS a pornit campania de Black Friday 2016 pentru oferta Digi MobilOferta este axata pe atragerea de clienti noi indiferent de situatie (prin portare sau abonamente noi), pentru serviciile “fixe si mobile din portofoliul Digi”.
 
La prima vedere oferta suna foarte tentant: “…pana la 400 de lei la smartphone-uri si cu discount-uri de 50% la plata abonamentului, timp de 12 luni!”

Pentru cei care aleg pachetul Optim Nelimitat primesc o reducere de 50 de lei, iar daca isi porteaza numarul mai primesc 150 de lei cadou promotional pentru portare. Cei care porteaza un numar de cartela din alta retea primesc 75 de lei. 

 
Avand in vedere ca abonamentul Optim Nelimitat este 2,9 euro (cu TVA inclus), unde regasim ca otiuni: nelimitat fix si mobil national, nelimitat pentru international in principalele retele fixe din UE, SUA, Canada si China plus 10GB trafic de internet in reteaua 3G si sau 50GB trafic de internet in reteaua 4G.
 
Ca sa beneficiezi de restul sumei cadou, pana la 400 de lei, trebuie sa optezi pentru urmatoarele servicii:
RCS & RDS a pornit campania de Black Friday 2016 pentru oferta Digi MobilVezi aici oferta Gold Friday de la RCS, iar aici comunicatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.