Amazon Prime Video este disponibil in Romania

Amazon Prime Video este disponibil in RomaniaDupa Netflix (care a ajuns in Romania la inceputul acestui an) si Amazon Prime Video si-a facut aparitia in Romania.

Este o veste buna pentru ca incepem sa avem concurenta pe aceast segment. Serviciul oferit de Amazon s-a extins in peste 200 de tari, nu doar in Romania. Cam aceeasi strategie abordata de catre Netflix.

Pentru inceput ai 7 zile gratuite (trial), dupa care abonamentul este de 3 euro pentru primele 6 luni, iar dupa aceste 6 luni abonamentul va fi de 6 euro. Ceva mai ieftin fata de Netflix. Accesul la serviciu se face prin pagina primevideo.com

Aplicatia Amazon Prime Video este disponibila si pe televizoare smart, cu Android, WebOS sau Tizen (cele Samsung). Eu tocmai am instalat pe recenta achizitie, pe un TV Smart LG (model LG43UH603V, cu rezolutie UltraHD) si pe un Samsung Smart FullHD 49K6372. Instalarea si verificare aplicatie efectuata pe LG o puteti viziona mai jos in video, unde puteti vedea care sunt filmele si serialele (cel putin o parte), pe care le puteti gasi in Amazon Prime. Momentan nu sunt subtitrari in RO, dar sigur o sa apara (ca si la Netflix).

Pentru ca emisiunea The Grand Tour (vechiul Top Gear) este proprietatea Amazon, nu putea sa lipseasca din lista TV Shows.

Serviciul mai poate si urmarit atat de pe telefon, tableta (aplicatia este disponibila pe Android, iOS) sau calculator.

Ce servicii de acest fel mai sunt pe la noi:
– Netflix
– Voyo
– DigiPlay
– Seenow
– HBO GO

Voi mai stiti si altele?

2 Replies to “Amazon Prime Video este disponibil in Romania”

 1. Theo

  Ma bucura foarte mult faptul ca dupa Netflix a inceput sa fie disponibil in Romania si Amazon Prime Video. Pacat insa ca nu avem acces la intregul continut, insa sunt destul de optimist pentru viitor.

  Reply
  1. VastIT Post author

   Legat de limitarea continutului, cred ca UE impune restrictii. De ce? Posibil pentru protectia producatorilor de film din UE si poate evitarea monopolizarii.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.