CES 2017 – Acer Predator Z301CT primul monitor curbat cu eye-tracking si diagonala de 30 inch

Acer Predator Z301CT primul monitor curbat cu eye-tracking si diagonala de 30 inchIn Las Vegas, la CES 2017, sunt prezenti si cei de la Acer, iar printre alte cateva device-uri prezentate au expus si Acer Z301CT, primul monitor curbat cu cu eye-tracking si diagonala de 30 inch.

Un motiv de lauda pentru Acer, este facpul ca Z301CT a obtinut premiu “Best of Innovations” la CES 2017, in categoria periferice.

Acer Predator Z301CT – Primul monitor curbat cu funcționalitate Eye-Tracking  predator-z1_02 Tehnologia eye-tracking Tobii implementata pe a monitorul Acer Predator Z301CT, este gandita ca o completare a arsenalului de unelte de control ale jucătorilor (mouse, tastatură, gamepad, etc.), ajutându-i să identifice inamicii, să țintească intuitiv și să exploreze liber. Eye-tracking Tobii se folosește de mișcarea ochilor jucătorilor pentru a oferi o nouă modalitate de control. Împerecherea funcționalității eye-tracking cu mouse-ul și tastatura sau cu un gamepad oferă jucătorilor o experiență mai bogată și mai captivantă, prin posibilitatea de a utiliza mișcarea ochilor pentru a căuta, de exemplu, un adăpost sau a ținti către un obiect. Unghiurile camerei se modifică automat atunci când ochii jucătorului privesc către marginea ecranului, iar personajele și mediul înconjurător din jocuri vor reacționa ca atunci când acesta ar privi în jurul său.

Funcționalitatea eye-tracking Tobii poate fi utilizată în peste 45 de titluri, cum ar fi Elite Dangerous, Deus Ex: Mankind Divided și WATCH_DOGS 2™. Sunetele și grafica jocurilor vor fi adaptate dinamic în funcție de direcția în care jucătorul privește. În plus, ecranul curbat ultra-wide Full HD (2560 X 1080) și 1800R face ca experiența de gaming să fie mai atractivă și mai realistă.Acer Predator Z301CT primul monitor curbat cu cu eye-tracking si diagonala de 30 inch

Alte caracteristici esențiale sunt rata ridicată de refresh de 200Hz și un timp rapid de răspuns de 4 ms. Unghiurile largi de 178 grade și o ramă extrem de îngustă oferă o suprafață maximă de vizualizare.

Pentru confort optim, ecranul poate fi înclinat și pivotat de la -5° la 25° și poate fi ajustat pe înălțime până la 120mm. Două difuzoare de 3W cu DTS™ Sound oferă calitate audio ce îmbunătățește experiența de utilizare.

Noua serie Predator XB2 – Rată de refresh ultra-rapidă de 240Hz   predator-xb2_03 Impreuna cu Z301CT, Acer a lansat si noua seria Predator XB2, serie care a fost creată de la zero pentru utilizare la intensitate maximă, de nivel competițional. Cu tehnologie NVIDIA® ULMB™, un timp rapid de răspuns de 1ms și o rată de refresh ridicată de 240Hz, modelele Predator XB252Q de 24.5″ și Predator XB272 de 27″ oferă o experință de joc incredibil de realistă, prin redare fluidă a  mișcărilor rapide, a detaliilor bine-definite și a tranzițiilor video majore.

Calitatea superbă a imaginii este posibilă datorită rezoluției Full HD 1080p și a unei rate de contrast 1,000:1. Design-ul ZeroFrame este ideal pentru utilizarea simultană a mai multor monitoare, iar piciorul ergonomic permite jucătorilor să își aleagă poziția optimă prin înclinarea monitorului de la -5 la 20 de grade, pivotare la +45 grade, 90 grade rotire în sensul acelor de ceasornic și ajustare a înălțimii până la 115 mm.

predator-xb2_04Monitoarele pot fi detașate cu ușurință de stand atunci când se dorește montarea pe perete cu sistem VESA, pentru maximizarea spațiului de pe birou. Acestea sunt echipate și cu două difuzoare de 2W.

Datorită echipării cu tehnologia GameView, Toate noile modele Predator, ofera posibilitatea jucătorilor de a comuta rapid între trei profiluri personalizabile, pentru a schimba setările în timpul jocului, fără a fi nevoie să acceseze meniul OSD, un avantaj semnificativ atunci când fiecare secundă contează. Setările speciale includ ajustarea nivelului culorii negre (dark boost), pentru vizualizarea clară a pericolelor aflate în întuneric, asistență la țintire pentru acuratețe deplină, precum și posibilitatea de a selecta rata de refresh a ecranului.

Conectivitatea este asigurată de o conexiune HDMI, DisplayPort v1.2 și un hub USB 3.0 (1 în partea superioară/4 în partea inferioară). 

vezi oferta de monitoare Acer la eMAG”

Prețuri și disponibilitate:
– Predator Z301CT va fi disponibil în EMEA începând cu luna februarie la prețuri de la €899,
– Predator XB252Q va fi disponibil în EMEA începând cu luna februarie la prețuri de la €599,
– Predator XB272 va fi disponibil în EMEA începând cu luna februarie la prețuri de la €699.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.