CES 2017 – Lenovo Miix 720, Legion, Phab 2 Pro, 500 Multimedia Controller…

Odata cu ThinkPad X1 Carbon, Lenovo a lansat in cadrul CES 2017 (din Las Vegas) si alte device-uri interesante, dezvoltate sub conceptul “Mai bine. Diferit“.

Noul Miix 720, perfect pentru întreaga zices-2017-lenovo-miix-720-legion-500-multimedia-controllerDispozitivul detașabil Miix 720 Windows® include toate funcțiile necesare pentru a lucra mai inteligent, fiind echipat cu un ecran de 12 inch QHD+, o tastatură integrată cu suport tactil pentru o mai mare precizie, precum și cu un procesor Intel® Core™ i7 de până la a 7-a generație și Thunderbolt™ 3, cel mai rapid port disponibil pe un PC în prezent2. Noul dispozitiv se transformă instant într-o tabletă cu suport pentru funcții multiple, potrivită pentru a lucra de oriunde. Stiloul multi-funcțional Lenovo Active Pen 23 face din Miix 720 un dispozitiv ideal pentru a lua notițe cu ușurință sau pentru a da viață conceptelor creative. 

Când este timpul pentru relaxare, camera integrată cu infraroșu și funcție de recunoaștere facială Windows Hello™ permite consumatorilor să se instaleze confortabil pentru a urmări o seară întreagă programul preferat, fără a fi necesar să reintroducă parola. Suportul cu posibilitate de rotație de până la 150 de grade permite o ajustare rapidă a unghiului de vizionare preferat pentru a oferi o seară de confort și divertisment.

 Lenovo Legion – pentru Gamingces-2017-lenovo-miix-720-legion-500-multimedia-controller-2De-a lungul timpului, Lenovo a construit o comunitate de gameri care ajută compania să înțeleagă mai bine ceea ce contează cel mai mult pentru aceștia. Pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție a comunității de gameri, Lenovo lansează sub-brandul de gaming Lenovo Legion, pentru a oferi utilizatorilor produsele, comunitatea și experiența captivantă care le stimulează pasiunea pentru jocurile PC. Lenovo lansează și primele dispozitive sub noul brand, noile laptopuri Lenovo Legion Y720 și Lenovo Legion Y520 pentru o experiență de gaming modernă. 

Două laptopuri de gaming puternice, concepute pentru toți jucătorii, Lenovo Legion Y720 și Lenovo Legion Y520 le oferă gamerilor o tehnologie de ultimă generație care le permite să se bucure de o experiență imersivă superioară. Noile PC-uri oferă o experiență de joc mai bună din toate punctele de vedere: compatibilitate VR optimizată grație celor mai noi elemente grafice NVIDIA®, sunet mai bun cu Dolby Atmos® și o performanță superioară datorită celui mai recent procesor Intel® Core™ i7 de generația a 7-a. Noua gamă Lenovo este concepută pentru a răspunde cererii comunității de gaming pentru o experiență superioară prin PC-uri de gaming de generație viitoare inspirate de nevoile jucătorilor. 

Acces mai ușor la tehnologiile inteligente ces-2017-lenovo-miix-720-legion-500-multimedia-controller-3Unul dintre cele mai importante obiective într-o lume conectată este să oferim o experiență inteligentă superioară unui număr cât mai mare de utilizatori și să facilităm accesul la tehnologiile inteligente. Pornind de la o cercetare aprofundată privind provocările și nevoile consumatorilor, Lenovo a creat Lenovo Smart Assistant, un nou asistent personal digital cu utilizare largă, integrat cu serviciile de voce Amazon Alexa. Realizat în colaborare cu Amazon, Lenovo Smart Assistant, o soluție cu un design elegant, recunoaște comenzile vocale ale utilizatorilor pentru a căuta pe internet, a reda muzică, a crea liste sau intrări în calendar și multe altele. Și pentru că „creierul” Alexa este în cloud, soluția devine mai inteligentă pe zi ce trece. Lenovo Smart Assistant este conceput să funcționeze cu toate dispozitivele Lenovo pentru smart home, dar și să se integreze cu produsele terțe existente pentru a extinde opțiunile utilizatorilor.ces-2017-lenovo-miix-720-legion-500-multimedia-controller-4Lenovo Smart Storage, care completează gama Lenovo de soluții pentru smart home, este o aplicație securizată pentru stocare digitală cu o capacitate masivă de 6TB[1], acces wireless dual-band și capabilități de auto-sincronizare cu dispozitive multiple. Concepută pentru a asigura securitatea și accesul P2P (peer-to-peer) la fișierele media stocate, precum fotografii, muzică și documente, Lenovo Smart Storage le oferă utilizatorilor un control rapid al datelor și fișierelor. Software-ul de recunoaștere facială integrat poate organiza cu acuratețe o întreagă colecție de fotografii în funcții de trăsăturile faciale recunoscute.

Preluați controlul cu Lenovo 500 Multimedia Controllerces-2017-lenovo-miix-720-legion-500-multimedia-controller-5Într-un context de expansiune explozivă a TV-urilor smart cu conexiune la internet, am construit Lenovo 500 Multimedia Controller, un dispozitiv care integrează o tastatură și un mouse wireless de ultimă generație și încape în palmă. Lenovo 500 Multimedia Controller îmbunătățește dramatic modul în care utilizatorii se conectează la PC-uri, internet și monitoarele și redefinește modul în care arată, se simte și funcționează un dispozitiv compact de tip Human Interface Device (HID). Zona de tastatură funcționează și ca touchpad cu suport pentru Windows 10, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot tasta ca pe un dispozitiv convențional sau pot mișca degetele pe suprafața ei ca atunci când folosesc un touchpad.

ces-2017-lenovo-miix-720-legion-500-multimedia-controller-6Descoperă experiențele AR si VR cu aplicațiile Phab 2 ProLenovo Phab 2 Pro, primul smartphone integrat cu tehnologia Tango™, este acum disponibil online și în magazinele partenere, oferindu-le utilizatorilor de smartphone-uri din întreaga lume experiențe de Augmented Reality unice pe dispozitive mobile. În calitate de smartphone de referință pentru toți dezvoltatorii de aplicații Tango, Lenovo Phab 2 Pro este optimizat pentru noul val de aplicații dedicate. Pentru a susține tehnologia Tango, smartphone-ul este prevăzut cu o serie de senzori care captează 250.000 de indicatori pe secundă și procesează informații din detectarea mișcărilor, scanarea suprafețelor și detectarea adâncimii. Aplicațiile care utilizează această tehnologie generează acum noi experiențe AR și VR în domenii precum retail, jocuri, design interior și educație. Printre acestea se numără aplicații precum iStaging, Matterport și Hot Wheels Track Builder. Decorați-vă și proiectați-vă spațiul interior, filmați-vă cu holograme sau transformați-vă locuința într-un loc de joacă virtual – mai multe informații despre experiențele oferite de noile aplicații Tango sunt disponibile aici.

Lenovo și-a construit o poziție solidă în ecosistemele Android și Chrome odată cu lansarea de succes a Lenovo Yoga Book și Lenovo Phab 2 Pro în 2016. Lenovo va continua să își concentreze atenția asupra produselor precum Yoga Book și Chromebooks, precum și asupra tehnologiei Tango prin dispozitive optimizate pentru AR/VR.

Prețuri și disponibilitate

 • ThinkPad X1 Carbon – preț de pornire de la $1.349, disponibil începând din februarie 2017.
 • ThinkPad X1 Yoga – preț de pornire de la $1.499, disponibil începând din luna februarie 2017.
 • ThinkPad X1 Tablet – preț de pornire de la $949, disponibil începând din luna martie 2017.
 • Miix 720 (cu tastatură inclusă) – preț de pornire de la $999,99, disponibil în variantele de culori Champagne și Iron Gray începând din aprilie 2017.
 • Lenovo Active Pen 2 – preț de pornire de la $59,99, disponibil începând din luna februarie
 • Lenovo Legion Y720 Laptop – preț de pornire de la $1399,99, disponibil începând din aprilie 2017.
 • Lenovo Legion Y520 Laptop – preț de pornire de la $899,99, disponibil din februarie 2017.
 • Lenovo Smart Assistant – preț de pornire de la $129,99, disponibil în variantele Light Gray, Green și Orange începând din luna mai 2017. Lenovo Smart Assistant Harman Kardon® Edition are un preț de pornire de $179,99 și este disponibil începând din mai 2017.
 • Lenovo Smart Storage – preț de pornire de $139,99, disponibil începând din luna mai
 • Lenovo 500 Multimedia Controller – preț de pornire de $54,99, disponibil începând din martie 2017.
 • Lenovo Phab 2 Pro este deja disponibil pe http://shop.lenovo.com/us/en/tango/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.