Concurs – EaseUS Data Recovery Wizard Pro

Chiar daca luna cadourilor a trecut de mult, pe vastIT este timpul pentru un concurs. Impreuna cu cei de la EaseUS oferim 5 premii cititorilor de pe blog, mai exact 5 licente pentru EaseUS Data Recovery Wizard Pro in valoare 69.95 USD, un program de recuperare a datelor de pe dispozitivele de stocare in cazul unui dezastru.Concurs - EaseUS Data Recovery Wizard Pro

Pentru cei care inca nu au auzit de EaseUS, aceasta este o companie infiintata in 2004 si care este specializata in crearea de software, in special pentru solutii de backup de date, recuperare de data si administrarea discurilor (HDD, SSD…).

Eu am folosit mai multe aplicatii de la EaseUS in decursul timpului. In primul rand aplicatia de partitionare EaseUS Partition Master, cea de backup EaseUS Todo Backup pentru migrare partitie de sistem de pe hdd pe ssd si EaseUS Data Recovery Wizard pentru recuperarea datelor de pe diverse dispozitive de stocare.

Dar astazi vorbim despre EaseUS Data Recovery Wizard Free, aplicatie care a ajuns la versiunea 10.8 si care este disponibila atat pentru sistemul de operare Windows cat si pentru Mac, Androis si iOS.

Cum spuneam, aplicatia EaseUS Data Recovery Wizard Free poate fi folosita pentru recuperarea fisierelor (poze, video, muzica, e-mail…) pe care le-ati sters accidental, fie de pe un calculator, un telefon, hdd extern sau o alta solutie de stocare.
Concurs EaseUS Data Recovery Wizard ProCa la orice varianta free, exista si limintari. Poti recupera maxim 2GB de date (500MB default + 1,5GB daca faci share pe contul tau de soacializare la aplicatie). Daca vrei sa recuperezi mai mult de 2GB de date, trebuie sa faci upgrade la varianta pro sau sa castigi una din cele 5 licente puse in jos. ­čÖé

Eu am facut un test rapid cu noua versiune free, incercand sa recuperez date de pe o memorie USB pe care am dat un quick format, si a functionat. Am simulat si o stergerea accidentala, cum era de asteptat a functionat si de aceasta data.

Exista doua metode de scanare: cea default, care este mai rapida dar este posibil sa scape anumite informatii si deep scan, care este mai eficienta insa dureaza mai mult timp. Eu zic ca este foarte bine pentru o aplicatie gratuita.

concurs-easeus-data-recovery-wizard-pro-stergere-accidentalaconcurs-easeus-data-recovery-wizard-pro-recuperare-quick-format

Testul l-am facut pe un laptop cu Windows 7 Pro 64bit, iar daca am ales tipul de formatare reala (fara quick) nu a avut acelasi succes cu recuperarea. Acelasi lucru se intampla daca sunt copiate alte informatii pe unitatea de stocarea de pe care vrem sa recuperam datele.

Recomandare: daca vreti sa ai mai multe sanse de recuperare a datelor de pe un device/partitie, nu trebuie sa mai instalati, salvati, copiati date pe aceesta.

Revenind la concurs, cum spuneam avem 5 licente EaseUS Data Recovery Wizard Pro in valoare 69.95 USD, iar pentru a putea castiga una dintre licente trebuie sa:

 • dati like la pagina de Facebook vastIT (nu strica si un share la articol);
 • lasati un comentariu mai jos in articol (NU pe Facebook), prin care sa-mi spuneti de ce aveti nevoie de o astfel de aplicatie sau sa relatati o intamplare privind pierderea de date;

Concursul este valabil pana pe data de 25 Ianuarie (update: am prelungit cu inca 5 zile ­čÖé ) la ora 23:59, iar castigatorii vor fi extrasi cu ajutorul random.org.

7 Replies to “Concurs – EaseUS Data Recovery Wizard Pro”

 1. Florin Lungu

  Pana acum am avut de 2 ori nevoie urgenta de un astfel de soft. O data am pierdut toata muzica, a doua oara toate pozele. Chiar am folosit varianta gratuita EaseUS Data Recovery Wizard si am reusit sa recuperez o parte din fisiere. Mi se pare o varianta ok mai ales pentru atunci cand stergi ceva accidental

  Reply
 2. Rosioru Ionut

  Este pur si simplu util. Se poate intampla oricui sa stearga ceva din greseala, sau sa pateasa ceva la hard.

  Reply
 3. Rosioru Marilena

  E foarte buna la casa omului! Mi-am pierdut de multe ori datele din laptop…prin accidente stupide sau nefericire precum arderea unor componente din laptop. Unele le-am recuperat la o firma specializata unde am lasat cativa bani…altele au ramas pierdute!

  Reply
 4. Burcu┼č Andrada

  Am nevoie deoarece mi-am pierdut toate pozele din pc si nu imi doresc sa mi se mai intample asta ­čÖé

  Reply
 5. Dan Ababei

  Un HDD de 500GB de pa PC s-a cam dus,noroc c─â am prieteni la o firm─â IT,am putut recupera cam totul.Bafta mea,garan╚Ťia expira peste 3 zile.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.