Samsung a lansat un aparata de aer conditionat Wind-Free si cu WI-FI

Samsung a lansat un aparata de aer conditionat Wind-Free si cu WI-FIChiar nu este o gluma, Samsung chiar a lansata o serie de aparate de aer conditionat care nu fac vant (Wind-Free) si care se pot conecta la reteaua WI-FI pentru a fi conectat de la distanta (cu ajutorul unui smartphone).

Cati dintre noi avem o problema vara, atunci cand ne bate in cap aerul conditionat de acasa sau la birou. Modelul cu pricina este Samsung AR9500M care poate fi montat pe perete.

Aparate de aer conditionat Samsung la eMAG!    

Wind-Free Cooling este o tehnologie dezvoltata de Samsung care elimina disconfortul creat de curentii de aer rece. Eliminarea disconfortului se obtine prin dispersarea usoara a aerului rece prin cele 21.000 de orificii, permitand astfel aerului sa se deplaseze mult mai incet, cu viteze mai mici de 0,15m / s. in timpul verii, AR9500M scade temperaturile foarte repede in modul de racire rapida – Fast Cooling Mode, iar apoi, cand temperatura dorita este atinsa, se muta automat pe functia Wind-FreeTM Cooling Mode. In plus, acest sistem de racire in 2 pasi este capabil sa scada consumul de energie cu pana la 72%.
Samsung a lansat un aparata de aer conditionat Wind-Free si cu WI-FIAmbele performante se datoreaza tehnologiei POWERboost si sistemului revolutionar Digital Inverter 8-Pole (Inverter Digital de 8 Poli) de la Samsung. Motorul de 8 poli, care are 8 magneti in loc de 4, genereaza mai putine fluctuatii ale cuplului, astfel incat este necesara, per total, mai putina energie. Tehnologia POWERboost scurteaza timpul necesar unui compresor sa ajunga la frecventa maxima de Hertzi.

Arhitectura triunghiulara a aparatului AR9500M, care are o structura de alimentare imbunatatita si mai larga, permite unei cantitati mai mari de aer sa fie aspirata dintr-o data, in timp ce latimea optima si unghiul de evacuare, lamele suplimentare si ventilatorul cu 22% mai mare decat la modelele precedente, asigura racirea rapida si eficienta, pe o suprafata mai mare, reusind astfel sa ajunga in fiecare colt al camerei.

Cum spuneam, Modelul AR9500M are Wi-Fi si poate fi controlat de oriunde, printr-un smartphone si prin aplicatia Smart Home de la Samsung. Utilizatorii pot regla de la distanta temperatura, pot ajusta setarile, pot primi actualizari in timp real cu privire la modul in care functioneaza aparatul lor de aer conditionat, pot monitoriza consumul zilnic de energie, pot gasi solutii de depanare atunci cand este nevoie de o reparatie si isi pot sincroniza mai multe dispozitive inteligente cu aparatul lor.

Sunt tare curios cand va fi disponibil si la ce pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.