Unboxing si scurt review Kit Wireless tastatura si mouse Microsoft Desktop 850

Unboxing si scurt review Kit Wireless tastatura si mouse Microsoft Desktop 850Zilele trecute am achizitionat un Kit Wireless Microsoft Desktop 850, kit care contine o tastatura si un mouse, asa ca vi-l prezint intr-un scurt unboxing/review.

Kitul l-am pus la un desktop DELL cu i7 de tip SFF, pe care l-am conecta la un televizor Samsung Ultra HD (v-am mai povestit aici despre solutie), iar accesarea calculatorului respectiv se face de la aproximativ 2 metri. 

Kit-ul a venit intr-o cutie simpla de carton, fara un ambalaj sofisticat sau brand-uit asa cum ma asteptam, iar in cutie am gasit tastatura, mouse-ul (Microsoft Wireless 1000), impachetat intr-un plastic am gasim receptorul usb impreuna cu 3 baterii duracel (2 AAA si una AA) si maculatura aferenta.

Instalarea este foarte simpla si rapida, doar se introduce receptorul USB si gata. Am testat pe mai multe calculatoare cu Windows 7 Pro si pe toate instalarea a fost la fel de rapida.

Mouse-ul este modelul Microsoft Wireless 1000, cu un designe clasic/simplu. Dispune pe spate de un buton de on/off, iar pe capacul care acopera baterie de tip AA, putem depozita receptorul usb atunci ca nu folosim kit-ul. In descriere, Microsoft se lauda cu 10 luni de utilizare a bateriei, insa eu cred ca a venit cu o baterie descarcata (Duracel AA) pentru ca la o distanta de ~ 2 metri exista un mica intarziere. Voi schimba bateria si revin. Altfel mouse-ul respunde foarte bine la comezi.

Tastatura arata bine, are o suprafata lucioasa si colturi rotunjite, in plus in partea stanga jos gasim logo-ul Microsoft impreuna cu led-ul martor pentru baterie. Un lucru pozitiv pe care l-am remarcat este faptul ca tastatura este foarte silentioasa. Practic nu se aude cand tastezi.

Pe langa tastele clasice, tastatura vine si cu alte taste pe care le gasim in mod normal la tastaturile de laptop. Deci regasim tasta Fn care activeaza tastele speciale insa eu nu am reusit sa le fac functionale. Mai gasim cateva taste pentru comenzi rapide: calculator, zoom si pentru control volum.

Tastatura raspunde foarte bine la comenzi, fara sa existe intarzieri la tastare, la fel ca cea constatata la mouse. Probabil cele doua baterii AAA sunt mai bune. Ledurile clasice pentru Num Lock, Sroll Lock si Caps Lock lipsesc de pe tastatura. Posibil s-au gandit la consumul de curent si la durata de utilizare.

In specificatii, aflam ca putem folosi kitul pana la o distanta de 5 metrii fara probleme de pierdere de semnal, daca nu ai bateriile consumate 🙂 . Cand am achizitionat Kit-ul (de la eMAG), m-a costat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.