Unboxing si scurt review casti de gaming Marvo Scorpion HG8907

Unboxing si scurt review casti de gaming Marvo Scorpion HG8907Astazi va prezint o noua pereche de casti de gaming, de la Marvo. Este vorba despre modelul Scorpion HG8907, o pereche de casti de buget cu luminite, facand o comparatie cu modelul precedent pe care l-am prezentat, Scorpion HG9014.

Chiar daca, cum spuneam mai devreme, vorbim de o pereche de casti ceva mai ieftina, cei de la Marvo nu au folosit materiale de calitate. Astfel, castile vin ambalate in aceesi cutie pe care o gasim si la modelul HG9014, cutie despre care va spuneam si atunci ca arata bine, cu multe informatii printate:

  • sunet stereo
  • difuzoare de 40 mm pentru un bas puternic
  • microfon omnidirectional
  • iluminare cu LED rosu (alimentate prin USB)
  • design circumaural, pernite moi
  • control pentru volum integrat pe casca
  • banda confortabila pentru cap

Dar sa vorbim si depsre design. Gasim o bentita din doua piese metalice, invelite intr-un plastic moale si lucios. Suplimentar gasim o a 3-a bentita centrala, mobila, facuta dintr-un material plastic, invelit de un alt material cu o textura foarte fina si moale, care imita pielea si care vine in completare pentru fixare si confort.

Si la acest model gasim o casca confortabila, casca care are un burete cu diametru generos (ceva mai mic fata de cel gasit la modelul HG9014), care acopera urechea si este din acelasi material moale folosit la bentita centrala. Pe casca stanga gasim atat potentiometrul de volul cat si un microfon omnidirectional incorporat, microfon care capteaza tot ce este prin zona/camera, adica si alte sunete nu doar vocea ta, ceea ce nu este tocmai un lucru bun, insa nu este atat de enervant pe cat pare. Cum spuneam si atunci cand prezentam modelul HG9014, un astfel de microfon, care nu este pozitionat foarte aproape de gura, evita captarea sau amplificarea unor sunete neplacute in anumite situatii (respiratia, tuse, stranut…).

Cablul este de 2,5m lungime, un cablu destul de gros si care este confectionat dintr-un plastic dur la apasare insa foarte flexibil, lucru care il face rezistent la o utilizare intensa. La capatul cablului gasim o piesa turnata din care ies cele doua mufe jack de 3,5, pentru microfon si casti, si o mufa USB pentru alimentarea ledurilor rosii. In situatia in care vrei sa folosesti castile impreuna cu un laptop, este posibil sa nu poti aprinde ledurile fara un prelungitor USB, asta daca distanta intre conectorii audio de la laptop si cel mai apropiat conector USB este mai mare.

Si la acest model observ lipsa comutatorului de on/off pentru microfon, un lucru util si important pentru anumiti utilizatori. Am facut si o scurta comparatie intre cele modele, iar diferentele le-am enumarat mai jos:
– casca este mai subtire si ceva mai mica in diametru fata de modelul HG9014
– cablul este ceva mai dur la modelul HG9014
– conectorul USB este doar pentru iluminare
– sunt ceva mai usoare

Cum spun de fiecare data, cel mai important lucru la o pereche de casti este sunetul. Pentru o pereche de casti de gaming de buget, Scorpion HG8907 are un sunet bun, un bas generos, chiar mai puternic fata de cel la modelul HG9014, insa la un volulm mai puternic distersioneaza.

Marvo Scorpion HG8907, poate fi o alegere buna (de inceput) pentru o pereche de casti de gaming, casti pe care le puteti gasi la eMAG la pretul de 63 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.