iPhone 7 Red Special Edition preturi in Romania

iPhone 7 Red Special Edition preturi in RomaniaAcum 7 zile, Apple a lansat iPhone 7 Red Special Edition, un terminal identic ca specificatii cu cel pe care il cunoasteti deja, iar Orange il anunta disponibil la precomanda.

Lucrul care face diferenta in acest caz este culoarea rosie a carcasei. Chiar daca nu sunt fan Apple, trebuie sa recunosc ca iPhone 7 Rosu arata foarte bine. Editia aniversara include ambelor modele: iPhone 7 si iPhone 7 Plus.


Update: Cum era de asteptat, si la QuickMobile a aparut in oferta iPhone 7 Rosu si iPhone 7 Plus Red. Aici regasim atat varianta de 128GB cat si cea de 256GB, iar preturile pleaca de la 4199 de lei.


Vezi iPhone 7 Red Special Edition la Orange

Cum spuneam, in Romania, iPhone 7 Red Special Edition este disponibil la precomanda doar la Orange, in varianta de 128GB. Pretul poate varia in functie de modalitatea de achizitie: cu abonament Orange Me 42 pretul este de 529 euro, iar la liber pretul este de 855 de euro. Livrarile vor incepe de luni 03 aprilie 2017, iar transportul este gratuit.

De ce Rosu si de ce o editie aniversara? Pentru cei 10 ani de colaborare dintre Apple si (RED), cu scopul de a strange fonduri pentru a sprijinii programul de combatere a HIV/SIDA. Evident, o parte dintre banii incasati de Apple sunt transferati catre fundatia RED.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.