Samsung Galaxy Note7 va fi vandut ca refurbished

Samsung Galaxy Note7 va fi vandut ca refurbishedChiar daca mai sunt doar 2 zile pana Samsung lanseaza noul Galaxy S8, astazi vorbim despre Galaxy Note7 refurbished. Compania Sud Coreana a facut astazi un anunt interesant legat de relansarea telefonul Galaxy Note7.

Da, au anuntat ca vor reconditiona o parte din terminalele returnate si le vor pune la vanzare (versiunea refurbished), dupa ce vor discuta cu operatorii de telefonie si cu aturitatiile de reglementare. Practic vor inlocui bateria si le vor trimite in magazine. Sa speram ca vor folosi o bateria fara probleme de aceasta data.

Restul terminalelor care nu se califica pentru a fi reconditionat, vor fi reciclate. Astfel vor apela la companii specializate pentru demontarea si recuperare componenetelor (semiconductoare si module/senzori de camera), inclusiv a metalele pretioase (cupru, nichel, aur si argint).

Toate componentele si materialele recuperate vor fi folosite la productia de terminale care vor fi utilizate doar in zona de testare (“for test sample production purposes“).

Sunt tare curios care va fi capacitatea noii baterii. Zvonurile spun ca vor pune o baterie de capacitate mai mica (3000 mAh), pentru a evita supraincalzirea telefonului. O alta curiozitate este legat de pretul pe care il va avea Samsung Galaxy Note7, varianta reciclata.

Noua varianta de Note7 refurbished nu va fi disponibila pentru piata din US.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.