Tastatura de Gaming Waterproof A+ K7

Tastatura de Gaming Waterproof A+ K7Zilele trecute am prins o reducere buna la A+ K7, o tastatura de gaming, waterproof cu “tripla protectie” si cu ceva beculete in dotare.

Nu este o tastatura cu mari pretentii, insa am vazut in descrieri “taste inscriptionate laser” si mi-a trezit curiozitatea. In plus a avut si o reducere foarte buna, am dat pe ea 29 de lei la eMAG de stock busters, asa ca an spus de ce nu.

Curiozitatea mi-a venit dupa ce m-am uitat mai atent la tastele de control pe care le utilizeaza pustiul meu la tastatura lui de gaming, un MotoSpeed K70L, asta dupa un an de forjat la greu.Tastatura de Gaming Waterproof A+ K7

Asa cum veti observat din imaginile de mai jos, la A+ K7 tastele de control au o alta culoare (albastru), lucru care te poate ajuta (sau nu) sa NU bagi degetul pe langa atunci cand iti este lumea mai draga. Am mai remarcat fapul ca avem de-a face cu taste ceva mai inalte si cu un spatii mai mari intre acestea, lucru care ajuta la o tastare cat mai corecta.

Chiar daca ici colo gasim niste luminite, nu putem spune ca A+ K7 este o tastatura iluminata,insa arata bine. Sunt foarte curios daca tastele de control vor rezista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.