Noua gama de televizoare premium Samsung QLED TV s-a lansat in Romania

Noua gama de televizoare premium Samsung QLED TV s-a lansat in Romania Samsung a lansat in Romania noua gama de televizoare premium QLED. Lansarea a avut loc ieri, 11 aprilie, in cadrul unui eveniment organizat la Grand Hotel du Boulevard in Bucuresti, eveniment la care am fost si eu invitat dar nu am reusit sa ajung.

Totusi am primit comunicatul de presa din care retinem urmatoarele:

Noua generatie de televizoare QLED se concentreaza pe trei puncte-cheie: Q Style, Q Smart si Q Picture. Astfel, noile modele impletesc armonios inovatia tehnologica cu simplitatea folosirii ei, oferind cea mai realista imagine, un design perfect integrat ambiental si o conectivitate extinsa. Iata ce a declarat Victor Armaselu, Director Consumer Electronics in cadrul Samsung Electronics Romania.


Odată cu lansarea gamei TV 2017, Samsung deschide încă o dată un nou drum în categoria de televizoare la nivelul întregii piețe, resetând standardele de calitate a imaginii, de performanță și design prin tehnologia QLED. Datorită design-ului 360, a funcţiilor smart și a calităţiie superioare a imaginii, televizoarele QLED setează un nou standard de design și performanță pe piața televizoarelor


Q Picture: imbinarea perfecta intre luminozitate si culoare
Volumul de culoare masoara doua elemente definitorii pentru capacitatea de redare a imaginii: gama de culori si nivelul de luminozitate. Cu cat este mai extinsa gama de culori si cu cat luminozitatea este mai ridicata, cu atat volumul de culori va fi mai mare. Capacitatea televizoarelor conventionale de a reda intensitatea culorilor scade pe masura ce nivelul de luminozitate creste. Cu noua sa tehnologie, televizorul Samsung QLED poate reda 100% volumul de culori, simultan cu o luminozitate de pana la 2.000 niti –  o premiera in industria televizoarelor. Nu in ultimul rand, televizorul QLED reda niveluri de negru profunde si un contrast accentuat, oferind o experienta de vizionare perfecta, indiferent de luminozitatea incaperii.

Tehnologia Quantum Dot fara cadmiu, dezvoltata si utilizata exclusiv de Samsung, a evoluat in 2017, aducand mai aproape de perfectiune eficienta luminozitatii, stabilitatea si varietatea spectrului de culori.

Indiferent de cata lumina ambientala – directa sau indirecta, naturala sau artificiala – este in camera, sau de pozitia si unghiul privitorului fata de ecranul Samsung QLED, experienta de vizionare este la fel de buna.

Q Smart: imbunatateste experienta de home entertainment
Samsung Smart Hub a fost optimizat, iar navigarea este mult mai simpla, integrand pe langa continutul variat si de calitate si noua aplicatie Smart View. Cu ea puteti face simplu conectarea intre un dispozitiv mobil si televizor. Multitasking-ul se simplifica si trece la nivelul urmator. E usor acum sa jonglati intre un film pe TV, o sesiune de gaming sau redarea unei fotografii de vacanta de pe telefon direct pe televizor.Samsung a lansat in Romania noua gama de televizoare premium QLED_StudioStandUtilizarea Samsung QLED TV presupune o singura telecomanda. Samsung One Remote poate controla dispozitivele conectate la televizor si integreaza comenzile vocale pentru cautari sau navigare prin functiile Smart TV-ului.

Q Style: Destinat oricarui stil de viata
Prin atractivitatea si eleganta sa minimalista, din orice unghi l-ai privi, Samsung QLED TV adauga valoare stilului incaperii.Samsung a lansat in Romania noua gama de televizoare premium QLED_GravityStandInstalarea este facila si rapida, fie pe perete prin noul sistem inovator No Gap – care elimina spatiul dintre televizor si perete si permite reglarea in 3 planuri, fie utilizand suportul tip sevalet Studio – care pune in valoare televizorul ca pe o adevarata opera de arta, fie utilizand suportul Gravity – care confera o eleganţa desavarşita şi o multitudine de poziţii de vizionare.

Singura conexiune intre Samsung QLED TV si orice alt dispozitiv – STB, consola, sistem audio / video – se realizeaza acum printr-un cablu optic unic, Invisible Connection. Noul cablu Invisible Connection reduce dezordinea si firele inestetice, avand un sistem simplificat, cu o singura conexiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.