IFA Berlin 2017 – Acer anunta noi dispozitive de gaming din gama Predator

Predator Orion 9000 este noua serie de calculatoare de gaming de la Acer. In completare, Acer vine cu un monitorul curbat Acer Predator X35, castile Predator Galea 500 si mouse-ul Predator Cestus 500.

IFA Berlin 2017 – Acer anunt noi dispozitive de gaming din gama PredatorAcer Predator Orion 9000 este echipat in versiunea de top cu un procesor cu 18 nuclee si patru procesoare grafice, si ca sa nu ia foc racirea cu lichid si IceTunnel 2.0 (o solutie avansata de management al fluxului de aer) tin sub control temperatura din interior.

In versiunea de top Predator Orion 9000 va fi echipat cu un procesor Intel Core i9 Extreme Edition, cu 18 nuclee si 36 de threaduri, va avea 128 GB de memorie RAM quad-channel DDR4 si patru placi grafice AMD Radeon RX Vega sau NVIDIA GeForce GTX 1080Ti, ruland cu usurinta aplicatii de tip realitate virtuala si oferind suport pentru rezolutii de peste 8K UHD.

IFA Berlin 2017 – Acer anunt noi dispozitive de gaming din gama Predator Orion 9000

Carcasa arata sectaculos in negru si argintiu, cu iluminare personalizabila RGB de-a lungul laturilor panoului frontal. O fereastra laterala uriasa lasa sa se vada interiorul, cu un design care reduce interferentele electromagnetice (EMI). Optional se pot monta ventilatoare cu iluminare personalizabila RGB.

Partea de conectare de echipamente periferice se poate face prin: cele doua porturi USB 3.1 Gen 2 (unul Type-C si unul Type-A), opt porturi USB 3.1 Gen 1 (unul Type-C si sapte Type-A) si doua porturi USB 2.0 (Type-A). Predator Orion 9000 suporta trei sloturi M.2, si patru sloturi PCIe x16.

Si bomboana de pe tort este functia de overclocking, functie care poate fi activata prin simpla apasare a unui buton care selecteaza nivelul „turbo” de performanta.

Computerele de gaming din seria Predator G9 (desktop) vor fi disponibile in America de Nord din luna decembrie, la preturi incepand de la 1.999 USD, si in zona EMEA din noiembrie, la preturi incepand de la 1,999 de euro.

Monitorul curbat Acer Predator X35 dispune de tehnologiile NVIDIA G-SYNC, Acer HDR Ultra si quantum dot.IFA Berlin 2017 – Acer anunt noi dispozitive de gaming din gama Predator

Vorbim de un monitor de 35 de inci cu un aspect 21:9, o curbura de 1800R, o rezolutie de 3440 x 1440 de pixeli (WQHD), timp de raspuns de 4 ms, o rata de refresh de 200 Hz si unghi de vizualizare de pana la 178 de grade atat pe orizontal cat si pe vertical.

Monitorul Predator X35 va fi disponibil din Q1 2018.

Castile de gaming Predator Galea 500 ii dau utilizatorului senzatia ca se afla chiar in interiorul jocului, multumita tehnologiei Acer TrueHarmony 3D Soundscape.IFA Berlin 2017 – Acer anunt noi dispozitive de gaming din gama Predator Galea 500

Dotate cu o diafragma fabricata din bioceluloza montata intr-un inel de cauciuc, castile Predator Galea 500 redau acute clare si note joase profunde si au un raspuns rapid, reproducand precis vocile si gama de sunete medii si inalte, in timp ce incinta acustica unica transmite intreaga energie a basilor. Predator Galea 500 dispun de profile personalizabile, cu trei moduri selectabile de catre utilizatori – EQ Music, Movie si Sport.

Castile Predator Galea 500 vor fi disponibile in America de Nord din noiembrie, la pretul de 299,99 USD, si in EMEA din noiembrie, la pretul de 299,99 de euro.

Noul mouse de gaming Predator Cestus 500 dispune de un design unic, de tip dual switch, care le permite jucatorilor sa ajusteze rezistenta butoanelor in functie de tipul preferat de joc, ca de exemplu o sensibilitate mai mare la jocurile FPS, care necesita mai multa agilitate, sau o forta mai mare pentru manevre fine, in cazul jocurilor RTS. Dispozitivul dispune de 16,8 milioane de lumini RGB, 8 tipare de iluminare, 5 profile predefinite, 8 butoane programabile si un conector USB aurit.IFA Berlin 2017 – Acer anunt noi dispozitive de gaming din gama Predator Cestus

Predator Cestus 500 va fi disponibil in America de Nord si in EMEA din noiembrie, la pretul de 79,99 USD, respectiv 89,99 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.